Batiststraat 43 's-Gravendeel

€ 320.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
117
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 118 M 2
  • Year Built: 1959

Description

“Het is heel fijn wonen hier”

 

’S-GRAVENDEEL – Batiststraat 43

 

Ruime en goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde berging, vrijstaande tuinberging en onderhoudsarm aangelegde, zonnige tuin (west) op 118 m² eigen grond.

 

De woning is door de jaren altijd zorgvuldig bewoond en rustig gelegen aan een voetpad. Op het vlakbij gelegen plein en in de achtergelegen straat is er  voldoende parkeergelegenheid. Voor de kinderen bevindt zich  speelgelegenheid op loopafstand. En verder bent u zo bij het dorpscentrum.

 

’s-Gravendeel ligt aan rivier de Dordtse Kil met eigen voorzieningen als een sportpark met onder nadere een overdekt zwembad en sporthal, Jumbo supermarkt, dorpswinkels en horecagelegenheden. Via de Kiltunnel is Dordrecht en Rijksweg A16 richting Rotterdam en Breda binnen een paar autominuten te bereiken. Ook de andere uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

 

Indeling: entree in uitgebouwde hal met toiletruimte voorzien van wandcloset, halfopen eetkeuken (433×356) voorzien van hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur, mooie tuingerichte woonkamer (611×433) met heldere lichtinval door de grote raampartij, open trap naar de verdieping en tuindeur.

De begane grond is afgewerkt met een laminaatvloer in de woonkamer en plavuizen in de hal en keuken.

 

1e verdieping: overloop met separate toiletruimte voorzien van wandcloset, 2 prima slaapkamers (433×414, 433×309) en mogelijkheid voor 3e slaapkamer, nette badkamer voorzien van douchecabine en badmeubel. De verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

 

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met praktische was-/cv-ruimte, ruime 3e slaapkamer (455×433) met wastafel. Aan voor- en achterzijde veel bergruimte onder de schuine kant en achter de knieschotten met schuifdeuren.

 

De woning is voorzien van gevelisolatie en HR beglazing. Door de erkende labelopnemer is een energielabel C toegekend.

 

De berging aan de voorzijde meet 312×194 en de tuinberging 230×181. Beide zijn voorzien van elektra.

 

Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht dat indien gewenst voor de nodige schaduw zorgt. Tevens is er een elektrisch bedienbaar rolluik en een screen.

 

Een fijne gezinswoning op een leuke plek.

 

• Goed onderhouden

• Zorgvuldig bewoond

• Rustig gelegen

• Zonnige achtertuin

• Dichtbij uitvalswegen

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 320.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

 

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags