De kwaliteit van wonen en leven valt of staat met een gezonde financiële basis. Die basis wordt gelegd met een goed gesprek van een eerlijke adviseur, die het beste resultaat voor u zoekt en waar u altijd terecht kunt.

Een woning kopen doet u niet zomaar even tussendoor. Er komt heel veel bij kijken. Geldverstrekkers hebben hun voorwaarden aangescherpt en zijn een stuk terughoudender geworden in het verstrekken van hypotheken. En vaak terecht. Wie een beetje het nieuws heeft gevolgd de afgelopen jaren weet waarom.

Het is dan ook van groot belang dat u kunt vertrouwen op een financieel adviseur waarvan u een juiste en hoogwaardige financiële dienstverlening kunt verwachten. Samen met u werkt hij aan een totaaladvies, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en ideeën. Bovendien een adviseur die ervoor waakt dat u in uw enthousiasme niet de toekomst uit het oog verliest. Waardoor u met beide benen op de grond blijft. Een hypotheek moet tenslotte betaalbaar blijven en u niet belemmeren bij andere dingen die u belangrijk vindt in het leven. Onze financiële adviseurs nemen uw persoonlijke situatie, wensen en levensstijl mee in hun advies. En onderzoeken samen met u welke hypotheekconstructie het beste bij uw financiële situatie en levensstijl past. Zodat u uiteindelijk de juiste keuze maakt en met een gerust hart kunt zeggen dat u een hypotheek heeft die volledig op u is afgestemd.

Wat voor hypotheek is voor mij geschikt? Wat kan en wil ik betalen? Ben ik wel goed verzekerd? Of ben ik misschien zelfs over verzekerd? Hoe ziet mijn financiële toekomst er uit? Heb ik straks wel voldoende pensioen opgebouwd om mijn hypotheek te kunnen blijven betalen? En hoe zit het met de renteaftrek? Op al uw vragen krijgt u antwoord van de financieel expert.

Een goed advies is dus geld waard! Wij hebben in ons werkgebied enkele adviseurs/kantoren waar u voor een goed advies terecht kunt. Geheel vrijblijvend.

Wij brengen u graag in contact!