Zuidzijdsedijk 53 Nieuw-Beijerland

€ 625.000,00 /k.k.
Property type: Semi-bungalow
Area (M 2)
126
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2

The space

  • Land Size: 1800 M 2
  • Year Built: 1991

Description

‘’ Echt een buitenkans! ’’

 

Op een hele mooie plek, middenin de Hoeksche Waardsche polder, gelegen vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande schuur, 2 paardenboxen, diverse bergingen, weide en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein op 1800 m² eigen grond.

 

Aan de rand van het buurtschap Zuidzijde, centraal gesitueerd op korte afstand van de dorpen Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland en Zuid-Beijerland, in 1991 gebouwde woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond maar tevens met 2 royale slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

 

Landelijk en vrij gelegen met zeer goede mogelijkheden voor het, hobbymatig,  houden van onder andere paarden en pony’s of schapen, alpaca’s, geiten, kippen en ander kleinvee.

 

Maar wilt u liever andere woonwensen realiseren, zoals een zwembad, siertuin, bed & breakfast of jeu-de-boules baan, dan is dat hier ook mogelijk.

 

Indeling: entree, ruime hal met trapopgang en toiletruimte, royale L-vorm living (opp. circa 44 m²) met veel lichtinval, openslaande deuren naar de veranda en open keuken voorzien van U-vorm inbouwkeuken met diverse apparatuur en composiet werkbladen, bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en cv-ketel, buitendeur naar veranda, slaapkamer (385×291) met aansluitend badkamer (229×170) voorzien van inloop douche en wastafel.

De begane grond is afgewerkt met een plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming.

 

Verdieping: overloop, 2 grote slaapkamers (428×403 en 432×428) met veel bergruimte onder de schuine kap, door middel van het plaatsen van een tussenwand en deur kan hier op eenvoudige wijze een 3e– of zelfs 4e slaapkamer gemaakt worden, voorts badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

 

De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast zorgen de 18 zonnepanelen voor circa 4200 Kwh opbrengst per jaar en dat is mede waardoor volgens de nieuwe norm NTA8800 een energielabel B toegekend is.

Het vrijstaande bijgebouw (1178×406) is uitgevoerd met een dubbelwandige houten gevel, betonvloer en aansluitingen voor water en elektra. De huidige indeling bestaat uit een verwarmde werk-/hobbyruimte, zadelkamer en 2 paardenboxen.

De weide is omheind en voorzien van schrikdraad, het realiseren van een buitenbak behoort tot de mogelijkheden.

 

  • Prachtig gelegen in de polder
  • Slaapkamer en badkamer beneden
  • 2 grote slaapkamers boven
  • Groot perceel, 1800 m2
  • Zeer geschikt voor houden van dieren
  • Vele andere mogelijkheden
  • 18 zonnepanelen voor lage(re) energielasten

 

 Oplevering: in overleg, naar verwachting 2e kwartaal 2022.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags