Zijdewinde 108 Puttershoek

€ 475.000,00 /k.k.
Property type: Appartement
Rooms
3
Bedrooms
2

The space

  • Year Built: 2005

Description

“Elke seconde zicht op de steeds veranderende rivier”

Op een unieke locatie langs rivier de Oude Maas gelegen 3-kamer appartement op de 2e verdieping met royaal balkon op het westen (avondzon) en berging op de begane grond.

 

Het uitstekend verzorgde complex Residence Zijdewinde (bouwjaar 2005) is gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de rand van het dorp vlakbij de historische dorpshaven met het veer naar Groote Lindt en café het Veerhuys, bekend van de vermaarde schaatser Kees Verkerk.

 

Voorts gelegen op korte afstand van het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere een Albert Heijn- en Lidl supermarkt, Hema, Kruidvat, Gall&Gall en andere dorpswinkels zoals 2 bakkerijen, boekhandel, kledingwinkel, opticien, kapper en diverse horeca.

 

Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland binnen 10 autominuten bereikbaar.

 

Indeling: entree in centrale hal met brievenbussen, lift en toegang tot de berging en trappenhuis, besloten portiek, hal met garderobe, toiletruimte, badkamer (349×214) voorzien van ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, ruime inpandige berging met cv-opstelling en wasmachineaansluiting, voorts 2 slaapkamers (502×327 en 382×267), royale leefruimte (opp. circa 45 m²) bestaande uit woonkamer met schuifpui naar balkon en open keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur.

Vanaf het balkon (opp. circa 13 m²) is er constant uitzicht op de rivier, bij minder goed weer kan het balkon door middel van glazen panelen afgesloten worden waardoor ook dan het uitzicht blijvend is.

 

De ruime berging (497/388×158) op de begane grond is voorzien van elektriciteit.

 

Er is een actieve Vereniging van Eigenaren waarvoor de maandelijkse bijdrage dit jaar € 155,23 bedraagt.

 

Een aantrekkelijk 3-kamerappartement op een prachtige plek.

 

  • Unieke locatie
  • Pal langs rivier de Oude Maas
  • Altijd veranderend uitzicht
  • Afsluitbaar balkon
  • Gelegen op de avondzon
  • Actieve Vereniging van Eigenaren
  • Nabij wandel- en natuurgebied

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

In de koopovereenkomst zal een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags