Zinkweg 92 Oud-Beijerland

€ 219.000,00 /k.k.
Property type: Dijkhuis
Area (M 2)
54
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 126 M 2
  • Year Built: 1911

Description

“Wat een leuke plek om te wonen”

 

Op een mooie locatie, met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht, gelegen tussenwoning met uitgebouwd onderhuis, circa 13 meter diepe achtertuin op het westen met ruime vrijstaande houten berging (352×294) op 126m² eigen grond.

 

In het dorp, vlakbij winkelcentrum ‘de Beijerse Hof’ en op korte afstand van het centrum, gelegen knusse dijkwoning die in de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd is.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree, hal, woonkamer van circa 17m² met aan de voorzijde vrij uitzicht en vaste trap naar verdieping, afgewerkt met een steigerhouten vloer en de wanden zijn gestukt.

Een trapje naar lager gelegen woonkeuken met hoekinbouwkeuken voorzien van apparatuur, opstelplaats voor wasmachine/droger, badkamer met douche en wastafel, separate toiletruimte en toegang tot de tuin;

Verdieping: slaapzolder voorzien van airconditioning en 2 nieuwe dakramen.

 

De woning heeft (hard)houten kozijnen en is (nagenoeg) geheel voorzien van dubbele beglazing.

 

De diepe achtertuin is verzorgd aangelegd en heeft een vrije ligging aan een groenstrook en singel.

 

  • Mooie locatie in het dorp
  • Vrij uitzicht
  • Gemoderniseerd
  • Diepe, vrij gelegen achtertuin
  • Goede mogelijkheden voor vergroting

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.