Zinkweg 68 Oud-Beijerland

€ 229.000,00 /k.k.
Property type: Dijkhuis
Area (M 2)
49
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 95 M 2
  • Year Built: 1985

Description

“Overal dichtbij”

In een leuk blokje van 3 aantrekkelijk gelegen en knusse tussenwoning met vrije achtertuin op de middag- en avondzon en berging in het onderhuis op 95 m² eigen grond.

In 1985 degelijk gebouwd met aan de achterzijde een vrije ligging aan een voetpad met groenstrook en waterpartij.

In 2022 is de woning gasloos gemaakt en is daardoor volledig elektrisch uitgerust waardoor de energiekosten laag zijn. Dit kan nog geoptimaliseerd worden door bijvoorbeeld het gebruik van zonnepanelen en airconditioning.

Het dorpscentrum en overige winkels en voorzieningen zijn in enkele minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en de (basis)scholen zijn nabij.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/ Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

Indeling: entree, hal met toiletruimte, trapopgang en trapkast, woonkamer (440×368) met vrij uitzicht, praktische kastruimte en deur naar nieuwe stalen tuintrap, dichte keuken (306×180) voorzien van net keukenblok met elektrische kookplaat, afzuigkap en bovenkasten.

Verdieping: overloop, hoofdslaapkamer (300×280) met dakkapel en schuifwandkast, 2e slaapkamer (406×218) met tuimeldakraam en vaste kastruimte, keurige badkamer (167×142) voorzien van douche, wastafel en designradiator. Boven de verdieping bevindt zich een, thans onbevloerde, bergzolder.

De ruime berging (371×210) is van buitenaf bereikbaar, hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De woning is nagenoeg geheel voorzien van HR en HR++ beglazing in hardhouten kozijnen. De woningscheidende muren zijn uitgevoerd als ankerloze spouwmuur waardoor de geluidsoverdracht minimaal is.
Aan de achterzijde zijn rolluiken aangebracht.

De diepe achtertuin is onderhoudsarm aangelegd en heeft toegang tot het zijpad en achtergelegen voetpad.

Een leuke woning op een aantrekkelijke plek.

+ Gasloos
+ Centrum op loopafstand
+ Zonnige tuin
+ Achter vrij gelegen
+ 2 slaapkamers

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 229.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Vanwege emigratie van de verkoper zijn desgewenst diverse roerende zaken kosteloos over te nemen.

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.