Zinkweg 276 Oud-Beijerland

€ 549.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand met garage
Area (M 2)
145
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Garages
1

The space

  • Year Built: 1965

Description

“Dit uitzicht verveelt nooit…”

Op een mooie landelijke locatie, verscholen in het groen, gelegen vrijstaande woning met veranda, vrijstaande garage, schuur, siertuin en weiland.  

Totaal 2465 m² grond, waarvan 1870 m²  eigen grond (volle eigendom) is en 595 m² uitgegeven is in eeuwigdurende erfpacht met een niet herzienbare canon van € 4,99 per jaar. De blote eigendom is af te kopen van de verpachter waardoor ook dit perceel eigen grond (volle eigendom) kan worden.

De oorspronkelijk in 1965 gebouwde woning is door de huidige eigenaar in de afgelopen jaren aangepast aan de eisen van deze tijd en vergroot met dakkapellen. Hierdoor is een comfortabel geheel ontstaan waar het heel aangenaam toeven is.

Het buurtschap Zinkweg is gelegen in het buitengebied van Oud-Beijerland op enkele autominuten van het dorpscentrum. Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

Indeling: hal met trapopgang en toiletruimte, slaapkamer thans in gebruik als werkkamer/kantoor, ruime en lichte woonkamer met sfeervolle open haard, schuifpui naar terras en aan alle zijden uitzicht over de tuin , halfopen keuken voorzien van hoekinbouwkeuken met apparatuur, bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en droger, riante badkamer voorzien van ligbad, 2 persoons inloopdouche, wandcloset, en dubbele wastafel.

Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (517×418/245, 258×248 en 344×249) en tweede badkamer met ligbad, douche, wandcloset en wastafelmeubel.

Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De dakkapellen zijn in 2007 geplaatst waarbij de verdieping opnieuw is ingedeeld en de ruimte optimaal is benut.

De woning is voorzien van (hard)houten- en kunststof kozijnen met dubbele beglazing en tevens dakisolatie.

In 2016 is de woning aan de achterzijde voorzien van een hardhouten overkapping waarbij een heerlijke (zit)plek is gecreëerd met fantastisch uitzicht over de landerijen en prachtige zonsopgang- en ondergang.

De siertuin is  aangelegd met terrassen, gazon, hagen en bomen. Voorts een omheind weiland met dierenverblijf en houten berging. De garage bevindt zich bovendijks waar ook een parkeerplaats is aangelegd.

  • Landelijke locatie
  • Fantastische uitzichten
  • Sfeervolle woonkamer met open haard
  • Garage en parkeerplaats op de dijk
  • Gelijkvloers wonen mogelijk
  • 4 slaapkamers, 2 badkamers

  

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

 

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.