Zinkweg 160 Oud-Beijerland

€ 649.000,00 /k.k.
Property type: Dijkhuis
Area (M 2)
197
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 516 M 2
  • Year Built: 1937

Description

“Rust en ruimte vind je hier overal”

Eerst de bewoners aan het woord:

‘Een verrassingshuis midden in de natuur’  … zo zou ik als bewoner dit huis willen omschrijven.

Na een drukke werkdag even terug schakelen in de fijne, zonnige tuin en een dagelijkse vakantiegevoel ervaren. Ontspannen aan de grote keukentafel met de openhaard aan, de dag doornemen of een Netflix avondje in de knusse tv-kamer met de schuifdeuren dicht.

De ruime leefkeuken als centrum van het huis is ondergebracht onder het dijkniveau, dit biedt rust en een ongekende hoeveelheid aan privacy, vandaar uit loop je zo de tuin in.

Helaas hebben onze carrières en de woon-werk afstand ons doen besluiten tot de verkoop van deze bijzondere woning.

Op een unieke plek aan de rand van dorp ligt deze zeer verrassende en speels ingedeelde halfvrijstaande woning met een grote en vrije op het westen gerichte tuin grenzend aan water en bosstrook, op een mooi perceel van 516 m² eigen grond.

De in 1937 gebouwde oorspronkelijke 2/1-kap woning is aan de achterzijde vergroot door een riante aanbouw, waar zich onder andere de leefkeuken en tv-kamer bevinden, en is creatief doch praktisch anders dan anders ingedeeld. Verder is er in de afgelopen jaren veel gemoderniseerd, onder meer keuken, badkamer en toilet, alsmede veel aandacht geschonken aan de inrichting en afwerking waardoor er een eigentijds en comfortabel geheel is ontstaan.

Door de ligging aan het doodlopende gedeelte van de Zinkweg is het rustig en verkeersarm en daardoor zeer kindvriendelijk. Op eigen terrein en langs de straat zijn er goede parkeermogelijkheden. Vanwege de unieke ligging biedt deze woning zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde vrij zicht over de polder. Het dorpscentrum, de wijkwinkelcentra, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling: entree benedendijks via stenen trap, ruime hal, grote en sfeervolle leefruimte (opp. circa 65 m²) bestaande uit een zit- en eetgedeelte en open keuken voorzien van inbouwkeuken met schiereiland en wandopstelling uitgerust met complete apparatuur, schuifpui naar terras, afsluitbare tv-kamer (461×358) met lichtkoepel, bijkeuken (450×235) met opstelplaats voor wasmachine en droger, toiletruimte voorzien van wandcloset voormalige badkamer (376×342) geschikt voor meerdere functies, kantoor/werkkamer (203×194).

Voorts trapopgang naar dijkniveau met overloop en grote hoofdslaapkamer (opp. circa 32 m²) met fraaie en praktische kastenwand, doorloop naar hal met trapopgang naar verdieping met voorzolder met luik naar bergvliering, badkamer (243×201) voorzien van inloopdouche, wandcloset en badmeubel, thans royale L-vorm slaapkamer (653×556/281) waar indien gewenst op eenvoudige wijze 2 slaapkamers van te maken zijn. Aan de achterzijde is een brede dakkapel geplaatst. Vanuit alle ruimtes is er vrij uitzicht naar de voor- en achterzijde.

De woning is voornamelijk voorzien van kunststof kozijnen gedeeltelijk met draai-kiepramen, nagenoeg geheel van dubbele beglazing en dak- en gevelisolatie.

De tuin is aangelegd met onder andere een leuk prieel met uitzicht over het water, veel vaste beplanting, tegelwerk en bestrating. De gezellige overkapping zorgt desgewenst voor een fijne schaduwplek.

Een bijzondere woning op een bijzondere plek die alleen door een bezichtiging echt goed te beoordelen is. Bel of mail ons voor een afspraak.

  • Niet alledaags wonen
  • Pracht locatie
  • Fantastische tuin
  • Gemoderniseerd
  • Vrij uitzicht
  • Vlakbij het dorp
  • Woonoppervlakte 197 m²

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 675.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]