Zinkweg 150 Oud-Beijerland

€ 295.000,00 /k.k.
Property type: 2 onder 1 kap
Area (M 2)
90
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 339 M 2
  • Year Built: 1939

Description

“Wie verwacht dit nou zo vlakbij het dorp?”

 

Aan het huis kunt u alles naar eigen idee veranderen maar het plekje en de tuin aan het water krijgt u er als bonus zo maar extra bij.

 

Op een hele mooie locatie aan de rand van het dorp gelegen 2/1-kapwoning met een ruim onderhuis (grotendeels stahoogte), dakterras, circa 20 meter diepe tuin met tuinkas, berging met volière, overkapping en vlonderterras aan het water op 339 m² eigen grond.

 

Oorspronkelijk in 1939 gebouwde woning die naar eigen idee gemoderniseerd en eventueel vergroot kan worden.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: hal met trapopgang en toiletruimte, woonkamer (663×358) met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde, dichte keuken met vaste trap naar onderhuis, toegang tot bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger, deur naar balkon met fraai uitzicht over de diepe achtertuin;

Onderhuis: portaal, berging/verblijfsruimte (335×245), badkamer (240×214) voorzien van ligbad/douche, 2e toilet en wastafel, doorloop naar hobbyruimte (555×355) met toegang tot de tuin en deur naar de straat.

 

Verdieping: overloop met vaste kasten, toegang tot de bergzolder, 3 slaapkamers

(330×298 met dakkapel, 323×298, 254×231).

 

De woning heeft (hard)houten kozijnen en is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.

 

De riante tuin is aangelegd met een tuinkas, terras, gazon, ruime berging met volière, een gezellig overkapping en een zonnig terras aan het water met veel privacy.

 

  • Mooie locatie aan de rand van het dorp
  • Fantastisch diepe tuin aan het water
  • Vele mogelijkheden voor modernisering
  • Ruim onderhuis (grotendeels stahoogte)
  • Vrij uitzicht

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags