Wilhelminaplein 47 Oud-Beijerland

€ 375.000,00 /k.k.
Property type: Appartement
Area (M 2)
97
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Year Built: 2000

Description

“Uniek! Een (half)vrijstaand appartement” Hoe kan dat nou?

Dit zeer verzorgde 3-kamerappartement ligt helemaal vrij naast de fraaie dakconstructie van de bekende “Veilingpassage” in het uitstekend onderhouden complex “De Veiling I” middenin het gezellige dorpscentrum op loopafstand van winkels, horeca en voorzieningen.

En ook nog eens op de hoogste verdieping waardoor er geen zicht is op- en van andere appartementen.

Om dit te ervaren moet u gewoon eens komen kijken.

Voorts met een sfeervolle loggia (op het westen, met middag- en avondzon) en een berging en gebruiksrecht op een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Entree complex: afgesloten entree met lift, videofooninstallatie, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de berging, fietsenstalling en parkeergarage.

Appartement: ingang via galerij, ruime hal met videofoon en garderobe, praktische bijkeuken/binnenberging (331×148) met opstelplaats voor wasmachine/droger en cv-ketel, toiletruimte met wandcloset, badkamer (329×228) voorzien van grote inloopdouche en badmeubel met verlichte hotelspiegel, hoofdslaapkamer (532×329), 2e slaapkamer (436×211), riante en lichte leefruimte (opp. circa 48 m2 ) bestaande uit een eet- en zitgedeelte met toegang tot de loggia (inpandig balkon) en voorts halfopen keuken met een in 2022 geplaatste U-vorm inbouwkeuken voorzien van complete apparatuur. De leefruimte is afgewerkt met massief houten vloerdelen.

Het appartement is volledig geïsoleerd (energielabel B) en beschikt over hardhouten kozijnen. Als zonwering zijn screens aangebracht.

De gemeenschappelijke binnentuin kan indien gewenst vrij gebruikt worden. Door de Vereniging van Eigenaren worden hier van tijd tot tijd activiteiten georganiseerd.

In de onderbouw bevinden zich de berging en fietsenstalling. In de (openbare) parkeergarage is een gebruiksrecht voor een parkeerplaats.

De Vereniging van Eigenaren is actief, de maandelijkse bijdrage bedraagt voor dit jaar € 243,= per maand (inclusief parkeerplaats) alsmede een tijdelijke bijdrage.

 

Een zeer verzorgd appartement op een aantrekkelijke centrumlocatie.

 

• (Half) vrijstaand gelijkvloers wonen

• Nieuwe keuken

• In het centrum

• Loggia met middag- en avondzon

• Veel heldere lichtinval

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 385.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.