Wilhelminaplein 31 Oud-Beijerland

€ 398.000,00 /k.k.
Property type: appartement met parkeerplaats
Area (M 2)
94
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Year Built: 2000

Description

“Echt alles op loopafstand”

Zeer verzorgd 3-kamer hoekappartement gelegen op de 1e verdieping van het uitstekend onderhouden complex “De Veiling I” middenin het gezellige dorpscentrum op loopafstand van winkels, horeca en voorzieningen.

Het inpandige balkon is gelegen op de zuidkant waardoor het hier goed toeven is. Zo nodig zorgt een screen voor schaduw.

In de onderbouw bevindt zich de berging en collectieve fietsenstalling. Voorts heeft u in de (openbare) parkeergarage een gebruiksrecht op een parkeerplaats (inbegrepen in de maandelijkse VvE bijdrage).

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling; begane grond: entree complex met belportaal en brievenbussen, afgesloten hal met trappenhuis en lift naar appartement, berging, fietsenstalling en parkeergarage.

Appartement: via de overdekte entree direct vanuit de lift of het trappenhuis komt u altijd droog binnen, hal met videofoon, ruime toiletruimte met wandcloset, nette badkamer voorzien van ligbad, douchecabine en badmeubel, praktische bijkeuken/binnenberging met opstelplaats voor wasmachine/droger en cv-ketel (geplaatst in 2021), ruime hoofdslaapkamer, 2e slaapkamer/werk-hobbykamer, riante leefruimte (opp. circa 50 m² ) met veel heldere lichtinval door het erkerkozijn op de zuidkant en raam op de westkant, bestaande uit een eet- en zitgedeelte met toegang tot het inpandige balkon. Voorts open keuken met een hoekinbouwkeuken voorzien van complete inbouwapparatuur, granieten werkblad en aparte wandopstelling. De leefruimte is afgewerkt met gestucte wanden en een Maple houten parketvloer.

Het appartement is volledig geïsoleerd (energielabel A) en beschikt over hardhouten kozijnen. Als zonwering zijn diverse elektrisch bedienbare screens aangebracht. De airconditioning unit in de woonkamer zorgt voor verkoeling maar kan ook verwarmen.

De royale gemeenschappelijke binnentuin bevindt zich op dezelfde verdieping en kan vrij gebruikt worden. Door de Vereniging van Eigenaren worden hier van tijd tot tijd activiteiten georganiseerd.

De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond. De maandelijkse bijdrage bedraagt voor 2024 € 282,= (inclusief gebruiksrecht parkeerplaats en tijdelijke bijdrage nieuwe intercom).

 

Een mooi hoekappartement met een aantrekkelijke centrale ligging.

• Balkon op het zuiden

• Grote leefruimte

• Veel lichtinval

• Overdekte entree

• In het centrum

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 398.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags