Weelsedijk 54 Strijen

€ 698.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand
Area (M 2)
234
Rooms
6
Bedrooms
4
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 1125 M 2
  • Year Built: 1988

Description

“Een natuurgebied als achterbuur”

STRIJEN – Weelsedijk 54

Riante en gemoderniseerde vrijstaande woning met een grote en fraai aangelegde tuin op een perceel van 1125 m² door het Waterschap Hollandse Delta uitgegeven in altijddurende erfpacht met een jaarlijkse canon van € 12,29.

Gelegen op een prachtige plek net buiten het dorp met blijvend vrij en weids uitzicht over het beschermde natuurgebied Het Oudeland van Strijen.

In 1988 traditioneel en zeer degelijk gebouwd en in 2017 volledig gemoderniseerd en daarbij luxe en smaakvol afgewerkt.

Het dorp Strijen is centraal gelegen in de Hoeksche Waard, nabij de uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland en heeft uitstekende voorzieningen zoals een dorpshuis, sporthal, zwembad en een Albert Heijn en Lidl supermarkt. Ook zijn er sportverenigingen, een golfbaan en voor de inwendige mens de nodige horeca. Op korte afstand bevinden zich langs rivier het Hollands Diep de jachthaven van Strijensas en het natuurgebied de Oeverlanden.

Indeling: entree, ruime hal met toiletruimte en trapopgang, royale leefruimte (opp. liefst circa 71 m²) bestaande uit een zitgedeelte met veel heldere lichtinval, doorkijk gashaard, toegang tot het grote terras aan de achterzijde (westkant) en vaste trap naar het souterrain, voorts open woonkeuken voorzien van een moderne tweezijdig opgestelde inbouwkeuken met complete apparatuur. De gehele leefruimte is afgewerkt met een laminaatvloer voorzien van vloerverwarming, de wanden zijn glad gestuukt.

Verdieping: overloop met separate toiletruimte, 2 grote slaapkamers (481×444 en 481×437) met vaste kastruimte en hoge nok, 3e (kinder)slaapkamer (447×186) met dakkapel, badkamer (344×187) voorzien van inloopdouche met schuifdeur, badmeubel met wastafel, vaste kastruimte en een dakkapel. De vloer is afgewerkt met laminaat.

Souterrain: via vaste trap naar open verblijfsruimte (614×451) met toilet- en cv-ruimte, keukenblok en toegang tot het sfeervolle overkapte en afsluitbare tuinterras met jacuzzi. Verder wasruimte (409×240), slaap-/bergkamer (409×364) en praktische hobby/-werkruimte c.q. berging (614×419).

De woning is voorzien van 20 zonnepanelen, dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede dubbele beglazing in (hard)houten kozijnen. Hieraan is het energielabel A toegekend.

Op eigen terrein bevindt zich een aangelegde parkeerplaats voor 2 auto’s.

De grote, besloten en volgroeide tuin biedt altijd een plek in de zon of juist in de schaduw en is gedeeltelijk aangelegd als Japanse siertuin met koikarper vijver, gezellig prieel met zitje, diverse terrassen en bosschages, tuinkas en kippenren.

Een comfortabele woning met veel extra’s op een bijzonder mooie locatie.

• Blijvend vrij- en weids uitzicht
• Volledig gemoderniseerd
• Riante woonoppervlakte
• Vlakbij het dorp
• Rondom in het groen

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 698.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.