Vrijthofflaan 2 Numansdorp

€ 525.000,00 /k.k.
Property type: Bungalow
Area (M 2)
127
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 633 M 2
  • Year Built: 1998

Description

“Vrijstaand, gelijkvloers én dichtbij het dorpscentrum”

   

Vrijstaande en degelijke semi-bungalow met van binnenuit bereikbare royale garage en grote, op het zuiden gerichte tuin op 633 m² eigen grond.

 

In 1998 traditioneel en onderhoudsarm gebouwde woning aantrekkelijk gelegen aan de rand van de ruim opgezette en groene wijk Philipsburg.

Door de 1e eigenaar altijd netjes bewoond en onderhouden echter inmiddels op een aantal punten toe aan modernisering.

 

Het dorp Numansdorp ligt aan rivier Het Haringvliet en beschikt over twee havens met diverse watersportmogelijkheden, diverse voorzieningen zoals een 18 holes golfbaan, binnenzwembad, sporthal, actief verenigingsleven, supermarkten en een dorpscentrum met een variëteit aan winkels, restaurants en cafés.

De uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland zijn snel bereikbaar. Ook het openbaar vervoer heeft snelle verbindingen met de stad.

 

Indeling: entree in hal met trapopgang en toiletruimte, ruime L-vorm leefruimte (opp. circa 46m2) bestaande uit woonkamer met veel lichtinval en halfopen keuken voorzien van hoekinbouwkeuken met apparatuur en toegang tot de tuin, slaapkamer (448×338) met aansluitend de badkamer (338×180) voorzien van ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafel, voorts praktische bijkeuken (300×219) met wasmachineaansluiting en toegang tot de ruime garage, opstelplaats voor cv-ketel en deur naar de tuin.

Verdieping: overloop met vide en bergruimte, 2 slaapkamers (360×308 en 360×303) beiden voorzien van een tuimeldakraam.

 

Door de goede isolatie is een energielabel C toegekend. De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Omdat ook de garage is gebouwd met spouwmuren zijn er hier meerdere gebruiksmogelijkheden.

 

Vanaf de straat is de ruime oprit bereikbaar. De verzorgde tuin is aangelegd met onder meer een terras, gazon, vijver en diverse borders.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

 

Een leuke semi-bungalow met een centrale ligging op een mooi perceel.

 

  • Slaapkamer en badkamer op de begane grond
  • Onderhoudsarme kunststof kozijnen
  • 2 slaapkamers op de verdieping
  • Ruime garage
  • Aantrekkelijke ligging
  • Mooi perceel
  • Nabij dorpscentrum

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

In de koopovereenkomst zal een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

 

Video tour

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]