Vliet 21 Maasdam

€ 249.000,00 /k.k.
Area (M 2)
113
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 279 M 2
  • Year Built: 1968

Description

“Heel praktisch, zo’n centrale ligging” 

Ruime en centraal gelegen 5-kamerwoning met vrijstaande stenen berging en diepe, beschutte achtertuin (noordoost) op 167 m² eigen grond alsmede een 1/6e onverdeeld aandeel in het achtergelegen pad.

 

In 1968 gebouwde tussenwoning gesitueerd aan de rand van het dorp met aan de achterzijde een groenstrook en nabij een wandelpad langs het binnenwater de Vliet.

Het dorp Maasdam ligt rondom de kop van het meer De Binnenmaas met goede watersportmogelijkheden en nabij een sportcomplex met onder andere mogelijkheden voor voetbal, tennis, softbal en skeeleren en een sporthal, voor o.a. badminton en darts, met eetcafé. Voorts zijn er een aantal dorpswinkels zoals een kleine supermarkt, kapper, bloemisterij, hotel/restaurant, cafetaria en bouwmarkt. Ook de basisschool en diverse bushalten bevinden zich op korte afstand.

De uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland bevinden zich nabij evenals de dorpen Puttershoek en ’s-Gravendeel met winkels en voorzieningen.

Indeling: entree, hal met trapopgang en toiletruimte, doorzon woonkamer (757×359) met veel lichtinval, halfopen keuken (269×218) voorzien van hoekinbouwkeuken met apparatuur, deur naar de tuin.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers (404×360, 360×358, 293×219 met vaste kast), badkamer (219×215) voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en sanibroyeur toilet.

2e verdieping: via vaste trap bereikbare voorzolder met bergruimte en opstelplaats voor cv-ketel en wasmachine/droger, 4e slaapkamer (360×329) met dakkapel en bergruimte.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De berging (285×273) bevindt zich in de achtertuin.

 

Een woning die geheel naar eigen wens kan worden opgeknapt en gemoderniseerd.  

• Centraal gelegen 

• Achterzijde aan groenstrook

• Nabij openbaar vervoer

• Zolderkamer met dakkapel

• Zelf te moderniseren

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 269.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW) 

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

In de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningclausule, een ouderdomsclausule en een asbestclausule  worden opgenomen.

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.