van Speijkstraat 36 Oud-Beijerland

€ 314.500,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
102
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 130 M 2
  • Year Built: 1957

Description

“Altijd alles om de hoek”

 

Door een aanbouw én een dakopbouw aanzienlijk vergrote 5-kamerwoning met vrijstaande stenen berging en leuke zonnige tuin op 130 m² eigen grond.

 

Gelegen in een rustige straat in het centrum op loopafstand van winkels, horeca en voorzieningen.

 

Door zowel de aanbouw over de volle woningbreedte als de royale dakopbouw is veel extra leefruimte ontstaan.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden.

Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: hal, toiletruimte, uitgebouwde woonkamer (871×343), halfopen keuken (250×202) voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur, grote voorraadkast en voorts praktische bijkeuken (202×155) met opstelplaats voor wasmachine/droger, cv-ketel en toegang tot de tuin. De begane grond is afgewerkt met een parketvloer in de woonkamer en een plavuizenvloer in de hal en keuken.

 

1e verdieping: overloop, 3 mooie slaapkamers (360×348, 348×292 en 255×197), badkamer (197×189/098) voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.

 

2e verdieping: vaste trap naar de vergrote zolderverdieping met overloop voorzien van bergruimte, werk-/studiehoek en ruime 4e slaapkamer (335×298) met eveneens veel bergruimte onder de kap.

 

De woning is voorzien van dak- en gevelisolatie en geheel van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen. Er is een energielabel C toegekend. Aan de voorzijde bevindt zich een zonwering.

 

De tuin is aangelegd met sierbestrating en vaste beplanting. De berging (301×221) met overkapte entree is voorzien van elektra.

 

Een ruime woning op een aantrekkelijke plek.

 

• Vergroot

• Aanbouw en dakopbouw

• In het centrum

• Rustige ligging

• Zonnige tuin

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 314.500,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.