Van Beethovenstraat 29 Numansdorp

€ 325.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning met garage
Area (M 2)
123
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 160 M 2
  • Year Built: 1973

Description

“Het is zó fijn wonen hier”

Royale en goed onderhouden 5-kamerwoning met vrijstaande garage en zonnige, vrij gelegen achtertuin (zuidwest) op 160 m² eigen grond.
Door de huidige eigenaar al jaren met veel zorg bewoond, op zijn tijd gemoderniseerd door onder andere een nieuwe keuken en badkamer en voorts aandacht voor de hedendaagse energiebesparende maatregelen.
In de ruim opgezette Componistenwijk rustig en kindvriendelijk gelegen met aan de achterzijde een doodlopend bestemmingsstraatje en een leuke speelweide. Het dorpscentrum is in enkele minuten met de fiets of te voet bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen, bso en openbaar vervoer.
Het dorp Numansdorp ligt aan rivier Het Haringvliet en beschikt over twee havens met diverse watersportmogelijkheden, diverse voorzieningen zoals een 18 holes golfbaan, binnenzwembad, sporthal, actief verenigingsleven, supermarkten en een dorpscentrum met een variëteit aan winkels, restaurants en cafés. De uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland zijn snel bereikbaar. Ook het openbaar vervoer heeft snelle verbindingen met de stad.
Indeling: entree in uitgebouwde hal, ruime L-vorm leefruimte (opp. circa 45 m²) bestaande uit een zitgedeelte met veel lichtinval en open keuken voorzien van een moderne hoekinbouwkeuken met complete apparatuur en een quooker, toegang tot de praktische bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine/droger, trapkast en deur naar de tuin, binnenportaal met toiletruimte en trapopgang.
De begane grond is afgewerkt met een plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming en spachtelputz wanden.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (458×313, 394×313 en 351×225 met vaste kastruimte) en moderne badkamer (225×208) voorzien van inloopdouche met onder meer comfortabele regendouche, wandcloset en badmeubel met dubbele wastafel. De verdieping is afgewerkt met laminaat.
2e verdieping: vaste trap naar ruime voorzolder met cv-opstelling, veel bergruimte en een tuimeldakraam, mooie 4e slaapkamer (500×311) eveneens voorzien van veel bergruimte, een tuimeldakraam en tevens afgewerkt met laminaat.
Aan de woning is een energielabel A toegekend door de isolatie van de spouwmuren, begane grondvloer en dubbele beglazing in onderhoudsarme kunststof kozijnen alsmede de 12 zonnepanelen en nieuwe cv-ketel geplaatst in november 2020.
De vrijstaande garage (618×308/301) is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur. Voor de garage is ruimte voor een extra parkeerplek.
Zowel de voor- als achtertuin zijn keurig aangelegd met veel onderhoudsarme materialen maar ook met een leuk stuk groen, vijver en een terras. Aan de achterzijde is op de begane grond een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht om desgewenst een plekje in de schaduw op te kunnen zoeken.
Een gezinswoning met veel echte leefruimte op een aantrekkelijke locatie.  
• Energielabel A door goede isolatie
• Onderhoudsarme kunststof kozijnen
• Nieuwe cv-ketel
• Vrijstaande garage
• Aantrekkelijke ligging
Oplevering: in overleg, vanwege aankoop nieuwbouwwoning naar verwachting 4e kwartaal 2022.
Vraagprijs € 325.000,= k.k.
Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij. 
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW) 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’
Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.