Trambaan 41 Maasdam

€ 225.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
85
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 131 M 2
  • Year Built: 1963

Description

“Gratis vrij uitzicht over het groen aan de voorkant”

   

Mooi gelegen en verzorgde tussenwoning met zonnige achtertuin (west) en dubbele berging op 131 m² eigen grond.

 

In 1963 gebouwde tussenwoning, die in de afgelopen jaren op veel punten is gemoderniseerd, rustig gelegen aan een voetpad en een groot plantsoen met vrij uitzicht aan de voorzijde.

 

Het dorp Maasdam ligt rondom  de kop van het meer De Binnenmaas met goede watersportmogelijkheden en nabij een sportcomplex met onder andere mogelijkheden voor voetbal, tennis, softbal en skeeleren, voorts een sporthal voor o.a. badminton en darts. Er zijn een aantal dorpswinkels alsmede een kapper, bloemisterij, restaurant en cafetaria.

De uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland bevinden zich nabij evenals de dorpen Puttershoek en ’s-Gravendeel met winkels en voorzieningen.

Basisschool ‘De Pijler’ is met een korte wandeling zo bereikt.

 

Indeling: entree, hal met trapopgang en moderne toiletruimte, sfeervolle doorzon woonkamer met veel lichtinval (654×357/312), dichte keuken (253×234) voorzien van 2-zijdig opgestelde inbouwkeuken met diverse apparatuur, deur naar tuin.

De begane grond is afgewerkt met een plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming.

 

1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer (360×279) met vast kast en inloopkast (247×187), 2e slaapkamer (314x291x), badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel. De vloer is afgewerkt met een mooie lichte laminaatvloer.

 

2e verdieping: via vaste trap bereikbare voorzolder met bergruimte en opstelplaats voor cv-ketel en wasmachine/droger, zolderkamer (359×255).

 

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van rolluiken. Tevens is er een zonnescherm geplaatst aan de achterzijde van de woning op de begane grond.

 

De op het westen gelegen achtertuin is voorzien van fraaie bestrating, borders en een vijver met fontein. Tevens bevinden zich hier de 2 praktische bergingen (356×215, 302×142).

 

Een prima onderhouden woning in een aantrekkelijke prijsklasse op een mooie locatie.

 

  • Verzorgd en goed onderhouden
  • Vrij uitzicht aan de voorzijde
  • Zonnige achtertuin op het westen
  • Bushalte op loopafstand
  • Aantrekkelijke prijsklasse

 

 

Oplevering: in overleg, vanwege aankoop andere woning eind

4e kwartaal 2021/begin 1e kwartaal 2022.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.