Stuurboord 21 Oud-Beijerland

€ 400.000,00 /k.k.
Property type: Drive-in
Area (M 2)
113
Rooms
4
Bedrooms
3
Garages
1

The space

  • Year Built: 2008

Description

Bijzonder wonen in het kloppend hart van het dorp”

Zeer aantrekkelijk gelegen en uitstekend onderhouden royale drive-in woning met dakterras en grote dubbele garage op 58m² eigen grond.

In 2008 gebouwde moderne stadswoning gelegen in het “Havenkwartier” aan een doodlopende straat, grenzend aan rivier Het Spui, middenin het gezellige dorpscentrum met alle winkels en voorzieningen op loopafstand.

 Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Begane grond: entree, hal met toiletruimte, cv-wasruimte, toegang tot de dubbele garage (29m²) en trapopgang naar de woonverdieping.

Woonverdieping: binnenportaal met separate toiletruimte, royale L-vorm leefruimte (opp. 30 circa m²) bestaande uit lichte woonkamer met openslaande deuren en een tuindeur naar het zonnige terras op het zuidoosten (588×557) met extra berging, open keuken voorzien van een moderne hoekinbouwkeuken met o.a. Quooker en natuurstenen aanrechtbladen, trapopgang naar de slaapverdieping.

Het terras is afgewerkt met hardhouten vloerdelen.

De vloer is afgewerkt met grote plavuizen.

Slaapverdieping: overloop, slaapkamer (426×348, 426×213 en 429×239 met wasmachine en droger opstelling), ruime badkamer (313×209) met ligbad, inloopdouche en badmeubel.

Op deze verdieping ligt een nieuwe laminaatvloer.

De woning is optimaal geïsoleerd (energielabel A) beschikt over een warmte terugwin (wtw) installatie met sensor gestuurd ventilatiesysteem, is geheel voorzien van HR++ beglazing in hardhouten kozijnen. Met uitzondering van de garage is de gehele woning voorzien van vloerverwarming.

De woning is uitgevoerd met een ankerloze spouwmuur waardoor de geluidsoverdracht met de buren minimaal is.

 

In de dubbele garage kunnen 2 auto’s geparkeerd worden maar ook voor bijvoorbeeld een motor, scooter of elektrische fiets is deze ruimte zeer geschikt.

De garagedeur is elektrisch bedienbaar.

Een niet alledaagse woning op een fijne plek in het dorp.

 

 

  • Centrumlocatie, voorzieningen op loopafstand
  • Dubbele garage
  • Energielabel A
  • Volledig voorzien van vloerverwarming
  • Inhoud circa 490 m³, gebruiksoppervlakte circa 113 m²

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.