Steenenstraat 53 Oud-Beijerland

€ 239.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
67
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 69 M 2
  • Year Built: 1920

Description

“Je springt zó in én uit de bus”

Vergrote en gemoderniseerde middenwoning met aangebouwde berging, ruime voortuin met middag- en avondzon (zuidwest) en een dakterras met ochtendzon op 69 m² eigen grond.

Gelegen in een leuk blokje van 3, in een straat met statige gebouwen en op loopafstand van het gezellige dorpshart met winkels, restaurants en cafés. Voor wie gebruik wil maken van het openbaar vervoer is de bushalte schuin aan de overkant.

In het begin van dit jaar is de voorgevel nieuw gevoegd en geïmpregneerd en is een nieuwe cv-ketel geïnstalleerd. Tevens is er in de hoofdslaapkamer een moderne airco unit geplaatst.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Voorts zijn er veel goede openbare voorzieningen. De uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling: entree, hal met trapopgang, “lichte” woonkamer (532×328) met op maat gemaakte kast en opbergruimte onder de trap, dichte keuken (431×201) voorzien van L-vorm keukenblok met diverse inbouwapparatuur, portaal met toiletruimte, toegang tot de berging (249×194) met wasmachine aansluiting en deur naar achterpad met recht van overpad naar de straat. De vloer is afgewerkt met plavuizen in de keuken en laminaat in de woonkamer, de wanden zijn voorzien van stucwerk.

Verdieping: overloop met cv-/bergkast, 2 slaapkamers (441×216 en 442×229) beiden met vaste kastruimte, badkamer (276×192) voorzien van ligbad met douche instap, 2e toilet, wastafelmeubel en deur naar dakterras (271×206). Via een luik is een kleine bergzolder bereikbaar.

Aan de achterzijde is de oorspronkelijke woning flink vergroot middels een aanbouw met 2 lagen. Daardoor is ruimte ontstaan voor de keuken en een ruime slaap- en badkamer op de verdieping.

De hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk is er dak- en gevelisolatie aangebracht.

Doordat de tuin niet zoals gebruikelijk aan de achterzijde maar aan de voorzijde ligt kan er optimaal geprofiteerd worden van de middag- en avondzon.

Op zoek naar een -eerste- (t)huis? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

• Vlakbij centrum
• Bushalte “voor” de deur
• Tuin zuidwest
• Ruime badkamer
• Dakterras

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 249.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

In de koopovereenkomst zal een standaard asbestclausule- en ouderdomsclausule worden opgenomen. Tevens zal een artikel worden opgenomen voor de kleine overbouw van de berging op het achtergelegen perceel.

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.