Spuizicht 37 Oud-Beijerland

€ 559.500,00 /k.k.
Property type: appartement met parkeerplaats
Area (M 2)
111
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Year Built: 2005

Description

“Altijd dit uitzicht”

Prachtig langs rivier Het Spui op de 1e verdieping gelegen royaal en zeer verzorgd 3-kamerappartement met aan de achterzijde een balkon over de gehele breedte op het zuiden, een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en een inpandige berging op de begane grond.

Het fenomenale uitzicht vanuit de leefruimte wisselt voortdurend doordat de waterroute van Het Spui en de verderop gelegen Oude Maas gebruikt wordt door zowel de plezier- als beroepsvaart. En aan de horizon prijkt immer de machtige skyline van Rotterdam.

De rustige ligging aan de rand van het Havenkwartier vlakbij het gezellige dorpshart met restaurants, winkels en cafés is een dikke plus. Langs het water is het heerlijk wandelen of fietsen. Op een steenworp afstand bevindt zich het natuurgebied De Staart en met het veerpontje vaart u rechtstreeks naar de Rhoonse Grienden.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling; begane grond: entree complex met belportaal en brievenbussen, afgesloten hal met trappenhuis en lift naar appartement, toegang tot het binnenterrein en berging.

Appartement: entree via gesloten portiek, hal met videofoon, meterkast met voorbereiding voor glasvezel, toiletruimte met wandcloset, cv-/wasruimte, praktische berging/inloopkast met garderobe- en voorraadruimte, ruime badkamer voorzien van inloopdouche met regendouche, ligbad en wastafel.

 

Voorts grote en sfeervolle leefruimte (opp. circa 50 m²) bestaande uit een zit- en eetgedeelte van waaruit door de vier ramen en het frans balkon een panoramisch uitzicht en heldere lichtinval, halfopen keuken met tweezijdig opgestelde Bulthaup inbouwkeuken voorzien van complete apparatuur waaronder een wijnklimaatkast en Quooker heetwaterkraan.
Verder aan de achterzijde de ruime hoofdslaapkamer en 2e slaapkamer annex hobby-werkkamer. Vanuit beide slaapkamers toegang tot het balkon.

 

De gehele verdieping is afgewerkt met een fraaie brede eiken parketvloer en gestucte wanden. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een 3e (slaap)kamer te realiseren.

De eigen parkeerplaats bevindt zich op het afgesloten binnenterrein waarvan de toegangspoort automatisch bedienbaar is. Binnenkort zullen er 6 laadpalen voor elektrische voertuigen worden geïnstalleerd bestemd voor algemeen gebruik. De inpandige berging beschikt over elektra.

Het appartement is uitstekend geïsoleerd (energielabel A+) en voorzien van hardhouten kozijnen. Het complex wordt door de Vereniging van Eigenaren via het Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) frequent en uitstekend onderhouden.

De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond. De bijdrage voor dit appartement met berging en parkeerplaats is voor 2024 vastgesteld op € 234,10 per maand.

Heerlijk en comfortabel wonen, in contact met water en natuur en toch hartje Oud-Beijerland!

• Royale en lichte leefruimte
• Uitzicht over water en natuur
• Rustig gelegen
• Royaal balkon op het zuiden
• Alles op loopafstand

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 559.500,= kosten koper

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags