Sportlaan 18 Maasdam

€ 475.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand met garage
Area (M 2)
141
Rooms
5
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 621 M 2
  • Year Built: 1970

Description

“Alle voorzieningen gelijkvloers en ook de ruimte op de verdieping”

   

Vrijstaande en royale semi-bungalow met aanpandige garage en grote, op het zuiden gerichte tuin op 621 m² eigen grond.

 

In 1970 door een plaatselijke aannemer voor de 1e eigenaar traditioneel gebouwde woning met een aantrekkelijke, centrale ligging aan de rand van het dorp.

De woning dient intern gemoderniseerd te worden, het voordeel hiervan is dat u dit direct geheel naar eigen wens kan doen.

 

Het dorp Maasdam ligt rondom  de kop van het meer De Binnenmaas met goede watersportmogelijkheden en nabij een sportcomplex en sporthal met een breed aanbod aan sportmogelijkheden. Er zijn een aantal dorpswinkels alsmede een kapper, bloemisterij, restaurant, cafetaria en een basisschool.

De uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland bevinden zich nabij evenals de dorpen Puttershoek en ’s-Gravendeel met winkels en voorzieningen.

 

Indeling: entree in hal met trapopgang en toiletruimte, ruime L-vorm woonkamer circa 35m², dichte keuken (359×358) met toegang tot de tuin, 2 slaapkamers beiden met vaste kasten (358×352, 352×307) en badkamer (307×215).

 

Verdieping: overloop met vide en thans een slaapkamer (496×403) en een open zolder (580/483×365) waar met een nieuwe indeling meerdere vertrekken te realiseren zijn.

 

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen en de gevels zijn na-geïsoleerd.

Ook de garage (556×372) is gebouwd met spouwmuren waardoor er meerdere gebruiksmogelijkheden zijn.

 

De garage is bereikbaar via de oprit aan de achterzijde, hier bevindt zich ruime parkeergelegenheid. Op het perceel kan naar hartenlust getuinierd worden en er zijn genoeg mogelijkheden voor bijvoorbeeld het plaatsen van een tuinhuis en/of een overkapping.

 

Een royale semi-bungalow, centraal gelegen op een mooi perceel.

 

  • Slaapkamers en badkamer op de begane grond
  • Centrale ligging nabij uitvalswegen
  • Ruime zolderverdieping
  • Aantrekkelijk perceel
  • Naar eigen idee te moderniseren

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

In de koopovereenkomst zal een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.