Sluisjesdijk 27 Piershil

€ 285.000,00 /k.k.
Property type: Dijkhuis
Bedrooms
3

The space

  • Land Size: 550 M 2
  • Year Built: 1910

Description

“Door de aanbouw kregen we de extra binnenruimte maar ook een heerlijk terras”

Aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande dijkwoning met aanbouw en ruim balkon met vrij polderuitzicht, royale tuin met zon- en schaduwplekken en multifunctioneel bijgebouw, op 550m² eigen grond.

Oorspronkelijk omstreeks 1910 gebouwde dijkwoning, en later vergroot en gemoderniseerd, gelegen in de mooie polder tussen Piershil en
Zuid-Beijerland.

Er zijn verschillende fietsroutes die leiden naar natuurgebieden als de Korendijkse Slikken en het eiland Tiengemeten dat met de (fiets)pont te bereiken is. Het Haringvliet biedt tal van watersport- en recreatiemogelijkheden en je rijdt in minder dan 10 autominuten naar de A29 richting Rotterdam en Brabant/Zeeland.

Indeling; dijkniveau: entree in keuken (331×247) v.v. hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur, praktische bijkeuken met trap naar onderhuis, toiletruimte, ruime badkamer (426×244) met ligbad/douche en wastafel (voor een aparte douche is de aansluiting aanwezig), ruime- en lichte woonkamer (985x431x363) met openslaande deuren naar zonnig terras (363×289), gezellige haard en trapopgang naar verdieping. De woonkamer is gedeeltelijk afgewerkt met houten vloerdelen en plavuizen.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (333×316, 421×207 en 220×213) en bergruimte.

Onderhuis: vaste trap vanuit de bijkeuken naar onderhuis (795×453) met opstelplaats voor cv-ketel, wasmachine/droger en royale bergruimte.

De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing in gedeeltelijk onderhoudsarme kunststof kozijnen.

Voor een ruime verlaging in de energiekosten zorgen de 8 zonnepanelen.

De tuin is aangelegd met diverse terrassen en veel vaste beplanting.
Voorts bevindt zich hier een ruim bijgebouw (99m²), voorzien van elektriciteit en airconditioning, dat voor vele doeleinden (praktijkruimte, kantoor, werk-/ studeerruimte) kan worden gebruikt.

Leuke vrijstaande woning met vrijheid en ruimte. Een prachtige plek om te wonen!

• Vrijstaande woning met aanbouw
• Weids en vrij uitzicht over polder
• Bijgebouw voor hobby- of werkruimte
• Ruim zonnig terras
• Nabij Spar supermarkt en bushalte

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Video tour

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]