Simon Stevinstraat 3q Zuid-Beijerland

€ 165.000,00 /k.k.
Property type: Bedrijfspand

The space

  • Land Size: 90 M 2
  • Year Built: 2008

Description

Goed onderhouden en kwalitatief hoogwaardig afgewerkte bedrijfs-/kantoorruimte met 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur gelegen aan de rand van het bedrijventerrein De Leeuw.

De standaard bedrijfsruimte (oorspronkelijk bouwjaar 2008) is door de huidige eigenaar volledig verbouwd waardoor er een functionele indeling is ontstaan voor het gebruik van alle ruimtes.

Het bedrijventerrein is gelegen op korte afstand van het dorp met goede voorzieningen en Rijksweg A29 richting Rotterdam en Brabant/Zeeland.

Indeling;
Begane grond: entree in hal met toiletruimte, meterkast, dichte vaste trap naar de kantoorruimte op de verdieping en deur naar de open bedrijfsruimte (oppervlakte circa 44,8 m2) voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur, trapkast en wasbak. De bedrijfsruimte is tevens via de overheaddeur van buitenaf bereikbaar.

Verdieping: kantoorruimte (oppervlakte circa 53,5 m2) met wandopstelling voorzien van keuken met koelkast en vaatwasser en praktische vaste kasten. Voorts heldere lichtinval en vrij polderuitzicht. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar met opstelplaats voor de luchtbehandelingsinstallatie met centrale verwarming en airconditioning. Tevens bevindt zich hier veel bergruimte.

Diversen:
Volgens het vigerende omgevingsplan geldt de bestemming Bedrijf, milieucategorie 2 tot en met 3.1.
Door gemeente Hoeksche Waard zijn een aantal voorwaarden aan het gebruik gesteld. Wij verstrekken u hierover graag meer informatie.

Vraagprijs € 165.000,= kosten koper
Overdrachtsbelasting 10,4%, geen omzetbelasting.

Oplevering in overleg, indien gewenst op korte termijn.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Disclaimer:
Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.
Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags