De Posthoorn bouwkavels Schouteneinde Puttershoek

€ 263.560,00 /v.o.n.
Soort: Bouwkavel

Omschrijving

“Dit is dé kans om uw eigen droomhuis te bouwen”

Stijlvol wonen op een van de mooiste plekjes van het dorp.

Op een historische locatie aan de rand van het dorp wordt het nieuwbouwplan de Posthoorn gerealiseerd.

Het plan bestaat uit 7 kavels voor de bouw van een (vrijstaande) woning welke (na het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning) naar eigen wens kan worden gerealiseerd.

Samen met de projectarchitect kunt u uw droomhuis ontwerpen. Indien gewenst kunt u ook samen met uw eigen architect een ontwerp maken.

De 7 (vrij)staande woningen worden in kenmerkende lintbebouwing gerealiseerd langs het Schouteneinde. De woningen worden van de straat af gesitueerd waarbij de bestaande vloedmuren en leilindes zullen worden behouden.

Elke woning zal een geheel eigen karakter krijgen waarbij de koper verschillende mogelijkheden heeft de woning naar eigen wens te realiseren door het wijzigen van de indeling of opties toe te passen als een serre, aanbouw of terras. Aan de achterzijde bevinden zich 3 parkeerplaatsen per kavel op eigen terrein die toegankelijk zullen zijn via een gezamenlijke toegangsweg.

Puttershoek is met bijna 7.000 inwoners één van de grotere dorpen van gemeente Hoeksche Waard  en is gelegen aan rivier de Oude Maas met een historische dorpshaven en heeft een uitgesproken identiteit als gezellig en dorps in positieve zin.

Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall, bevindt zich in de buurt.

Ook basisscholen, actieve sportverenigingen en overige voorzieningen liggen op korte afstand.

De uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. Bovendien vaart het pontje vanuit de haven naar Groote Lindt/Zwijndrecht.

 

  • Bouwkavel vanaf circa 600 m2
  • Projectarchitect
  • BENG Bijna Energieneutraal en Gasloos
  • EPC norm 0,2 maximaal
  • Woningborg

 

Voor meer informatie of inschrijving (zie inschrijfformulier) kunt u met ons contact opnemen.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de verstrekte informatie.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]