Schouteneinde 58B Puttershoek

€ 625.000,00 /k.k.
Property type: 2 onder 1 kap
Area (M 2)
139
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 390 M 2
  • Year Built: 2021

Description

“De foto’s zeggen genoeg”

PUTTERSHOEK – SCHOUTENEINDE 58 B

Op een unieke locatie aan de rand van het dorp gelegen nieuwbouw 2/1-kapwoning op een perceel van circa 390 m² eigen grond.

Deze energiezuinige woning voldoet aan alle hedendaagse normen en eisen door onder meer het gebruik van zonnepanelen, luchtwarmtepomp voor verwarmen en koelen, balansventilatie, vloerverwarming en optimale isolatie.

De historische dorpshaven en natuur langs rivier De Oude Maas liggen op een steenworpafstand. Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall, bevindt zich in de buurt. Ook de basisscholen en overige voorzieningen zijn nabij.

Het dorp Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland binnen 10 autominuten bereikbaar.

Indeling: entree in ruime hal met stijlvolle trappartij, toiletruimte en technische ruimte, royale L-vorm leefruimte bestaande uit zitgedeelte met openslaande deuren naar het overkapte terras met vrij uitzicht op Het Lorregat en korenmolen De Lelie en halfopen keuken voorzien van moderne inbouwkeuken met kookeiland. De begane grond is afgewerkt met een pvc-vloer in visgraatmotief voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Verdieping: overloop met separate toiletruimte, royale ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras met vrij uitzicht op Het Lorregat en korenmolen De Lelie, 2 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Boven de verdieping bevindt zich een bergzolder.
Alle vertrekken zijn afgewerkt met een pvc-vloer in visgraatmotief voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

De diepe tuin is gesitueerd op het zuidoosten en biedt ruimte voor een garage/carport en overkapping/berging. Het perceel is aan de achterzijde bereikbaar via de private uitweg en heeft eigen parkeerruimte.

• Nieuwbouw
• Energiezuinig, label A+++
• Afwerking naar eigen idee
• Mooi perceel
• Pracht locatie, vrij uitzicht

Oplevering: in overleg, op korte termijn mogelijk.
Vraagprijs € 625.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.