Schouteneinde 58 Puttershoek

€ 658.000,00 /k.k.
Property type: 2 onder 1 kap
Area (M 2)
432
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 139 M 2
  • Year Built: 2022

Description

“Elk moment genieten van het vrije uitzicht”

Op een fantastische locatie aan de rand van het dorp gelegen nieuwbouw 2/1-kapwoning op een perceel van circa 432 m² eigen grond.

Deze energiezuinige woning voldoet aan de hedendaagse normen en eisen door onder meer het gebruik van zonnepanelen, luchtwarmtepomp voor verwarmen en koelen, balansventilatie, vloerverwarming en optimale isolatie.

De woning wordt casco opgeleverd waardoor de keuze voor keuken, badkamer en verdere afwerking en inrichting zelf te maken is.

De historische dorpshaven en natuur langs rivier De Oude Maas liggen op een steenworpafstand. Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall, bevindt zich in de buurt.
Ook de basisscholen en overige voorzieningen liggen nabij.

Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland binnen 10 autominuten bereikbaar.

Indeling: entree in ruime hal met stijlvolle trappartij, toiletruimte en praktische bijkeuken, royale L-vorm leefruimte bestaande uit zitgedeelte met openslaande deuren naar het overkapte terras met vrij uitzicht op Het Lorregat en korenmolen De Lelie, halfopen keuken.

Verdieping: overloop met separate toiletruimte, royale ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras met vrij uitzicht op Het Lorregat en korenmolen De Lelie, 2 ruime slaapkamers, badkamer.
Boven de verdieping bevindt zich een bergzolder.

De diepe tuin is gesitueerd op het zuidoosten en biedt ruimte voor een garage of carport en berging. Het perceel is aan de achterzijde bereikbaar via de privé uitweg.

• Nieuwbouw
• Energiezuinig
• Eigen afwerking
• Mooi perceel
• Pracht locatie

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 658.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Tags