Schouteneinde 19-21 Puttershoek

€ 350.000,00 /k.k.
Property type: Halfvrijstaand met garage
Area (M 2)
246
Rooms
8
Bedrooms
5
Bathrooms
2
Garages
1

The space

 • Land Size: 596 M 2
 • Year Built: 1918
 • :

Description

“Buitengewone kansen moet je pakken”

 

 • Richtprijs gehele object € 650.000,= k.k.
 • Richtprijs halfvrijstaande woning + garage en tuin € 350.000,= k.k.
 • Richtprijs werkplaats/2 nieuwbouwkavels totaal € 300.000,= k.k. exclusief ontwikkel-, sloop- en bouwkosten.

 

Direct aan het binnenwater De Vliet, met open verbinding naar De Binnenmaas gelegen, karakteristiek halfvrijstaand woonhuis met onderhuis, garage, royale bedrijfsruimte en zonnige achtertuin (west) op een perceel van circa

596 m² eigen grond.

 

Gelegen op een unieke locatie aan de rand van het dorp nabij de historische dorpshaven en prachtige natuur langs rivier De Oude Maas met een fiets- en voetveer en diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving.

 

Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall, bevindt zich in de buurt.

Ook de basisscholen en overige voorzieningen liggen op korte afstand.

Het dorp kent voorts een actief verenigingsleven. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland binnen 10 autominuten bereikbaar.

 

Volgend het geldende bestemmingsplan is de huidige bestemming Bedrijven, echter Gemeente Hoeksche Waard is voornemens mee te werken aan het wijzigen van het bestemmingsplan naar de bestemming Wonen.

Hiervoor zal de wettelijke procedure moeten worden doorlopen.

 

Dit houdt in dat na het definitief vaststellen van de bestemming Wonen er 2- of 3 nieuwbouwwoningen mogen worden gebouwd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de werkplaats te renoveren tot woonhuis.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Indeling: entree, hal met toiletruimte, trapopgang, toegang tot de garage (582×342) en bedrijfsruimte, kantoor/werkkamer (318×244), dichte keuken (345×318) voorzien van inbouwkeuken en toegang tot ruim balkon (725×245) met sunscreen en vaste trap naar de tuin, ruime en lichte woonkamer (10.31×387) met aan de achterzijde uniek uitzicht op De Vliet en de Dorpskerk.

Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (666×317 met wastafel, 372×361, 361×284 en 329×303) waarvan 1 met vide/bergzolder, doucheruimte met wandcloset en wastafel.

Vanuit de woning met vaste trap bereikbaar onderhuis (stahoogte circa 2.50 meter) met onder andere slaapkamer (425×385), badkamer voorzien van ligbad, douche en separate toiletruimte.

 

De woning is voorzien van gedeeltelijk hardhouten- en grenen kozijnen met dubbele beglazing.

 

Voorts royale bedrijfsruimte (opp. circa 195 m²) welke in gebruik is geweest als timmermanswerkplaats met toiletruimte, ondergelegen showroom en grote berging met diverse ruimten (opp. circa 172 m²).

 

De achtertuin is voorzien van sierbestrating, vaste beplanting en een aanlegsteiger aan De Vliet.

 

 

 • Unieke locatie in de oude dorpskern
 • Mogelijkheid voor nieuwbouw
 • Mogelijkheid voor bedrijf aan huis
 • Balkon en tuin met late avondzon
 • Garage en onderhuis

 

Oplevering: in overleg.

Gunning voorbehouden.

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.