Schenkeldijk 11 Klaaswaal

€ 325.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand met garage
Area (M 2)
97
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 660 M 2
  • Year Built: 1920

Description

 

“Het zal wennen zijn, wonen op het dorp maar deze plek nemen we mee in ons hart”

 

 

Ons eiland heeft veel mooie locaties maar soms kom je er een tegen die er dan toch weer uitspringt.

 

Aan een rustige dijk landelijk en vrij gelegen vrijstaande dijkwoning met vrijstaande dubbele garage en verzorgde, riante tuin op 660 m² eigen grond.

 

Begin vorige eeuw gebouwde woning welke door de jaren is uitgebreid door een aanbouw en een nokverhoging.

 

De grote garage (728×615) biedt ruimte aan stalling van bijvoorbeeld een caravan of boot maar is ook als werkplaats of hobbyruimte voor de oldtimer of motor zeer geschikt.

 

Het dorp Klaaswaal bevindt zich op circa 1 kilometer en is centraal gelegen met snelle verbinding naar de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland. Verder zijn er een Plus supermarkt, basisscholen, medisch centrum en een gevarieerd verenigingsleven. Zowel Oud-Beijerland als Numansdorp zijn binnen 10 autominuten te bereiken.

 

Indeling: entree, hal met meterkast, toegang tot badkamer voorzien van ligbad en wastafelmeubel, toiletruimte, aanbouw/bijkeuken (444×222) met veel handige bergruimte en opstelling van cv-ketel, wasmachine en droger, toegang tot de tuin, voorts woonkamer (596×485) met toegang tot keuken (315×254) voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.

 

Verdieping, overloop met toegang tot 3 slaapkamers (582/418×256 589/495×239 332×302).

 

De grote tuin biedt altijd een plek in de zon of juist in de schaduw en is aangelegd met onder andere sierbestrating, borders, fruitbomen en een moestuin. Tevens bevindt zich hier de gezellige overkapping en een houten tuinberging.

 

De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur en een smeerput.

Op de oprit voor de garage kan de auto geparkeerd worden.

 

De woning is voorzien dak en muurisolatie en deels van dubbele beglazing in houten kozijnen.

 

De woning is voorzien van diverse (deels elektrisch bedienbare) rolluiken en een elektrisch bedienbaar zonnescherm op de begane grond aan de achterzijde

 

Een fijne woning die naar eigen smaak gemoderniseerd kan worden op een fraaie locatie met blijvend vrij- en weids polderuitzicht.

 

  • Landelijke omgeving
  • Dubbele garage
  • Voor- en achterzijde vrij uitzicht
  • 660 m2 eigen grond
  • Dorp op korte afstand

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.