Scheepswerf 410 Nieuw-Beijerland

€ 645.000,00 /k.k.
Property type: Appartement
Area (M 2)
170
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Garages
1

The space

  • Year Built: 2000

Description

“De mooiste plek van allemaal”

 

In het pal langs rivier Het Spui gelegen gebouw 4 van het uitstekend onderhouden complex “Residence de Veerstoep” bevindt zich dit fraaie topappartement op de 3e- en 4e verdieping met een adembenemend uitzicht over de rivier en de skyline van Rotterdam en weidse omgeving.

 

Het complex is in het jaar 2000 degelijk gebouwd door de destijds befaamde plaatselijke aannemer Boender & Maasdam. Er is toen bewust gekozen voor 5 kleinschalige gebouwen met ieder 6 appartementen waardoor het gevoel van ruimte, comfort en veiligheid optimaal is.

 

De huidige 1e eigenaar heeft het appartement tot op de dag van vandaag zeer zorgvuldig bewoond en onderhouden. De nauwkeurig ingemeten gebruiksoppervlakte wonen bedraagt afgerond liefst 170 m2. Hierbij komen nog de 3 royale dakterrassen (op alle zonzijden), een balkon (west) en de aparte garage en berging op de begane grond.

 

Door het vergrote raam in de woonkamer aan de rivierkant, wat een heerlijke zitplek is, is er niet alleen een uniek uitzicht ontstaan maar ook veel extra lichtinval naast de toch al grote raampartij bij het terras.

 

Naast de uitgebreide voorzieningen, zoals woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer, op de 1e woonverdieping (3e bouwlaag) bevinden zich op de 2e woonverdieping (4e bouwlaag) nog eens 2 ruime slaapkamers, een 2e badkamer voorzien van douchecabine, wandcloset en badmeubel alsmede vaste kastruimte. Dit geeft desgewenst uitstekende mogelijkheden voor dubbele bewoning, inwoning, mantelzorg of (studerende) kinderen.

 

Het dorp Nieuw-Beijerland is gelegen aan rivier Het Spui, heeft een klein maar leuk dorpshart met een prachtige kerk uit 1826 en diverse winkels en voorzieningen. Oud-Beijerland is dichtbij en met  het ‘pontje’ bent u binnen 5 autominuten in Spijkenisse met goede metroverbindingen naar bijvoorbeeld Rotterdam of Den Haag.

 

Entree complex: afgesloten centrale entree met brievenbussen, videofooninstallatie, lift, trappenhuis, collectieve ruimte en toegang tot de garage en berging.

 

Appartement/1e woonverdieping: binnenportaal, ruime hal met videofoon, trapopgang naar 2e woonverdieping, trapkast, garderobe in schuifwandkast, berging/bijkeuken met aansluiting voor wasmachine/droger, opstelplaats voor de cv-ketel en proviandvoorraad, gasten toiletruimte, hoofdslaapkamer (circa 15 m²) met toegang tot balkon op het westen en schuifwandkast, voorts royale badkamer (284×282) voorzien van inloopdouche, wandcloset en badmeubel.

Riante leefruimte (circa 55 m²) met panoramisch uitzicht. De schuifpui geeft toegang tot het terras (684×307) gelegen op het oosten. Halfopen keuken (476×329) voorzien van riante hoekopstelling met complete inbouwapparatuur en granieten aanrechtbladen. Deze verdieping is met uitzondering van de slaapkamer afgewerkt met een plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming en spachtelputz wanden.

 

2e woonverdieping: overloop met separate badkamer (231×180) voorzien van douchecabine, wandcloset en badmeubel, 2e slaapkamer (478×428) met terras op het oosten (670×315) en 3e slaapkamer (473×333) met vaste kastruimte en terras op het zuidwesten.

 

Op de begane grond bevinden zich de inpandige garage (618×291) met verlichting en elektrisch bedienbare toegangsdeur alsmede de inpandige berging (408×191) met elektra. Voor de garage bevindt zich een extra parkeerplaats.

 

Het appartement is volledig geïsoleerd (energielabel B) en beschikt over 4 zonnepanelen. Voor de notariële overdracht zal een nieuwe cv-ketel worden geplaatst van het merk Remeha type Calanta Ace 25ds cw5. De kozijnen met draai-kiepramen en de schuifpuien zijn uitgevoerd in hardhout.

 

De Vereniging van Eigenaren is actief, de maandelijkse bijdrage voor dit appartement is voor dit jaar vastgesteld op € 300,00 per maand.

 

Een zeer aantrekkelijk topappartement op een unieke locatie.

 

  • Fantastisch uitzicht
  • Gebruiksoppervlakte wonen 170 m2
  • Royale buitenruimtes op alle zonzijden
  • 3 slaapkamers en 2 badkamers
  • Veel heldere lichtinval
  • Inpandige garage en berging
  • Nabij Oud-Beijerland en Spijkenisse

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 695.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Fout: Contact formulier niet gevonden.