‘s-Gravenweg 30 Nieuw-Beijerland

€ 239.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning met garage
Area (M 2)
122
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 159 M 2
  • Year Built: 1971

Description

‘’Het voordeel hier is dat je alles gelijk naar je eigen zin kan maken’’      

 

Aantrekkelijk gelegen en royale 5-kamerwoning met ruime voortuin, achtertuin op het zuidoosten en vrijstaande garage op 159 m² eigen grond.

 

In 1971 degelijk gebouwde woning, aan de voorzijde gelegen aan een groenstrook tegenover speelweide en kinderboerderij en aan de achterzijde aan een groot plein met toegang tot de garage.

 

De woning heeft een gedateerde inrichting en afwerking en dient derhalve naar eigen wens en idee gemoderniseerd te worden.

 

Het knusse dorpscentrum met diverse winkels en een moderne Plus supermarkt bevindt zich op loopafstand.

 

Het dorp Nieuw-Beijerland is gelegen aan rivier Het Spui, heeft een klein maar leuk dorpshart met een prachtige kerk uit 1826 en een eigen haven.

Het grote dorp Oud-Beijerland met winkels, horeca en voorzieningen is in enkele autominuten bereikbaar en met de ‘pont’ bent u snel in de regio Spijkenisse.

 

Indeling: entree, hal met trapopgang, toiletruimte en voorraadkast, ruime en lichte doorzon woonkamer (370/320x799x) met open haard, dichte keuken (305×277) voorzien van inbouwkeuken en deur naar de tuin.

 

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers (473×321, 369×315 en 302×275), badkamer (227×192) uitgerust met een douche, staand closet en wastafelmeubel.

 

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder, opstelplaats voor de cv-ketel en tuimeldakraam, ruime 4e slaapkamer (451×365/319) met bergruimte en tuimeldakraam.

 

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Op de begane grond aan de achterzijde is de woning voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

 

De tuin is onderhoudsarm aangelegd. De garage meet circa 20 m² en is voorzien van een elektrische bedienbare kanteldeur. Via een loopdeur is de garage vanuit de tuin te bereiken.

 

Een degelijk en royaal woonhuis met speelgelegenheid, sportverenigingen, supermarkt en scholen in de nabije omgeving.

 

  • Aantrekkelijke ligging
  • Zonnige tuin
  • Vrijstaande garage
  • Volop eigen inbreng
  • Nabij voorzieningen

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

 

 

Video tour

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]