Rustenburgstraat 16 Puttershoek

€ 360.000,00 /k.k.
Property type: Dijkhuis
Area (M 2)
75
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
2

The space

  • Land Size: 761 M 2
  • Year Built: 1927

Description

“Lees ik dat nou goed? Zo’n groot perceel?!”

Op een riant perceel van circa 761 m² eigen grond gesitueerde halfvrijstaande dijkwoning met vrijstaande schuur en tuin aan 3 zijden.

Aan de rand van het dorp gelegen, oorspronkelijk in 1927 gebouwde en keurig bewoonde woning die naar eigen inzicht kan worden gemoderniseerd dan wel uitgebreid.

Het grote perceel biedt diverse gebruiksmogelijkheden zoals voor een sier- en moestuin, het recreatief houden van dieren en eigen parkeerruimte/stalling voor een auto, caravan of boot.

Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall alsmede de basisscholen en overige voorzieningen liggen op korte afstand. De bushalte bevindt zich op loopafstand. Ook de winkels van de Witte Boerderij zijn dichtbij.

Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland in korte tijd bereikbaar.

Indeling: entree, hal met trapopgang en toegang tot proviandkelder (geen stahoogte), badkamer (201×103) voorzien van douchecabine, wandcloset en wastafel, halfopen keuken (379×294) voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur, opstelplaats voor de wasmachine/droger, kast-/bergruimte en voorts via een vlizotrap bereikbare bergzolder, gezellige woonkamer (583×532) met open haard.

Verdieping: overloop met slaapmogelijkheid, badkamer (218×134) met ligbad en wastafel, slaapkamer (400×335) met kunststof dakkapel, schuifwandkast en bergruimte achter de schuine kant.

De grote tuin biedt altijd een plek in de zon of juist in de schaduw, bevat thans de vrijstaande schuur (509×415) en is aangelegd met onder andere bestrating, vaste beplanting en een leuke vijver.

De woning is voorzien van dubbele beglazing in (hard)houten kozijnen.
De verwarming geschiedt middels een cv-installatie. Tevens is er zowel op de begane grond als op de verdieping een airco unit aanwezig.

Door de in uitvoering zijnde aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg van- en naar het voormalige Suiker Unie terrein zal de toekomstige verkeersdruk op de Rustenburgstraat aanzienlijk afnemen.

Een knusse dijkwoning op een pracht perceel.

• Riant perceel eigen grond
• Veel gebruiksmogelijkheden
• Aan de rand van het dorp
• Vlakbij uitvalswegen
• Bushalte op loopafstand

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 360.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.