Ribesstraat 31 Oud-Beijerland

€ 269.500,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
71
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 159 M 2
  • Year Built: 1961

Description

“Ik vertrek”

 

OUD-BEIJERLAND – Ribesstraat 31

 

In de geliefde ‘Croonenburgh’ wijk rustig gelegen tussenwoning met karakteristiek balkon, aangebouwde bijkeuken, vrijstaande stenen berging en leuke, zonnige tuin op 159 m² eigen grond.

Aan de achterzijde ligt het perceel aan een doodlopend bestemmingsstraatje. Hier bevinden zich thans 2 eigen parkeerplaatsen. Ook kan de tuin worden vergroot dan wel een garage of overkapping gebouwd.

De woning is voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met draai-kiepramen en HR++ beglazing.

 

Op loopafstand bevinden zich de basisscholen, openbaar vervoer, kinderboerderij en vrijetijdscentrum ‘De Boogerd’ met onder meer zwembad en tennisbanen. De Jumbo supermarkt en het Medisch Centrum zijn nabij en ook het dorpscentrum is in enkele minuten bereikbaar. Voor de kinderen is er vlakbij een leuk speeltuintje.

De nabije omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor een rustgevende wandeling langs het natuurgebied De Kreek.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/ Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

 

Indeling: hal met toiletruimte, kelderkast en trapopgang, doorzon woonkamer (593×389) halfopen keuken (255×191) voorzien van L-vorm keukenblok met apparatuur en toegang tot de bijkeuken en tuin.

 

1e verdieping: overloop met vaste kast, 2 slaapkamers (372×322 en 372×255 met openslaande deuren naar balkon ), wasruimte (221×203) in voormalige 3e slaapkamer, badkamer (221×108) voorzien van douchecabine en badmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder met cv-opstelling en veel bergruimte. Een dakopbouw c.q. nokverhoging behoort hier tot de mogelijkheden.

 

De woning is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie en HR++ isolatieglas.

De berging (388×257) is voorzien van elektra en de verzorgde tuin is aangelegd met tegelwerk en vaste beplanting.

 

Een fijne woning die naar eigen idee gemoderniseerd kan worden.

• Kunststof kozijnen

• Eigen parkeerplaatsen

• Centrale ligging

• Alles op loop-/fietsafstand

• Zelf te moderniseren

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 269.500,= k.k.

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.