Prinses Beatrixstraat 30 Oud-Beijerland

€ 279.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
63
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 237 M 2
  • Year Built: 1953

Description

“Alles zó dichtbij, dat is echt gemak!”

 

Op een hele leuke plek in het centrum gelegen tussenwoning met een smaakvol aangelegde en in de zomer tot in de avond zonnige achtertuin met overkapping en vrijstaande stenen berging op 91 m² eigen grond.
Goed onderhouden en met zorg bewoond. En dan ook nog ideaal gelegen op loopafstand van de winkels, terrasjes en restaurants.
Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.
Indeling: hal met toiletruimte voorzien van wandcloset, trapopgang en kelderkast, L-vorm leefruimte (567×321/256) bestaande uit een gezellige woonkamer met sfeervolle open haard en open keuken voorzien van inbouwkeuken met apparatuur en deur naar de tuin.
Verdieping: overloop met separate praktische wasruimte, hoofdslaapkamer (319×319) met doorloop naar ruime badkamer (232×219) voorzien van hoekligbad/douche en badmeubel, 2e slaapkamer (319×238) met vaste kastruimte.
Via een schuiftrap is de bergzolder met opstelplaats voor de cv-ketel te bereiken.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en voorts van een zonnescherm aan de voorzijde op de begane grond.
De beschutte tuin is onderhoudsarm aangelegd met een terras met overkapping, tegelwerk en vaste beplanting. Tevens bevindt zich hier de stenen berging (280×251) en de toegang tot het brede achterpad, wat makkelijk kan zijn voor een motor- of scooter.
Een knus huis op een toplocatie.
• In het centrum
• Alles op loopafstand
• Ruime badkamer
• Zonnige achtertuin
• Goed onderhouden
Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 279.000,= k.k.
Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’
Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.