Prins Hendrikstraat 5 Oud-Beijerland

€ 435.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand met garage
Area (M 2)
116
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 281 M 2
  • Year Built: 1933

Description

“De inpandige garage met ruime zolder biedt veel verrassende mogelijkheden”.

 

Grote en aantrekkelijk gelegen vrijstaande woning met inpandige royale garage met zolder, eigen oprit aan de voor- en achterzijde en achtertuin met avondzon op het westen op 281 m² eigen grond.

Deze jaren ’30 woning is door de huidige eigenaar (sinds 1954) altijd goed onderhouden en zorgvuldig bewoond en is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving in het dorpscentrum op loopafstand van winkels, terrasjes en restaurants.

Dus even een ijsje halen, een terrasje pakken of kleding kopen, binnen een paar minuten bent u weer naar uw thuis gelopen.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree in karaktervolle hal met trapopgang en toiletruimte, ruime woonkamer (833x400x) met kastruimte, dichte keuken (497×200) voorzien van inbouwkeuken met apparatuur, badkamer (304×200) voorzien van douche, ligbad en wastafel, binnenportaal met zij-ingang naar de tuin en toegang tot de royale garage (660×375) met deur naar de achtertuin en via een steektrap bereikbare zolder.

 

Verdieping: overloop met wastafel en 4 ruime slaapkamers (537×517, 350×298, 381×225, 302×237) met kast- en bergruimte. Boven de verdieping bevindt zich een bergzolder.

 

De woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

 

Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er ruime parkeergelegenheid.

 

De inpandige garage (660×375) is geschikt voor stalling van een auto, oldtimer, motor of als berging maar bijvoorbeeld ook voor een beroep aan huis zoals een kapsalon, schoonheidsspecialiste, fysiotherapeut of administratiekantoor.

 

De grote zolder (517×385) kan mogelijk bij de verdieping van de woning worden getrokken waardoor daar de indeling gewijzigd kan worden met het toevoegen van een badkamer.

Op de begane grond komt er dan ruimte vrij voor bijvoorbeeld het verplaatsen van de keuken en/of het wijzigen van de indeling.

 

De tuin is verzorgd aangelegd en biedt meerdere plekken in de zon dan wel indien gewenst in de schaduw.

 

Een karakteristieke vrijstaande woning gelegen op een mooie plek in het dorpscentrum die naar eigen inzicht gemoderniseerd en aangepast kan worden.

 

  • Vrijstaande 30’er jaren woning
  • Royale garage met zolder
  • Achtertuin met avondzon
  • Centrale ligging
  • Volop mogelijkheden voor modernisatie

 Gezien de familiebeleving en de warme relatie met de buren wordt gunning nadrukkelijk voorbehouden.

Voor het tekenen van de koopovereenkomst zal er hiertoe een ontmoeting plaatsvinden tussen de verkoper en de beoogde koper.

In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

 

 

 

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.