Poortlaan 91 Oud-Beijerland

€ 395.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
154
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 378 M 2
  • Year Built: 1998

Description

“Tot laat in de zon óf juist in de schaduw dat kunnen we hier zelf kiezen”

 

Moderne en goed onderhouden tussenwoning met onderhoudsarm aangelegde, gunstig op de zon gelegen achtertuin (west) voorzien van een sfeervolle overkapping met berging op 154 m² eigen grond.

In 1998 gebouwde woning gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de rand van Poortwijk-I nabij openbaar vervoer, scholen, medisch centrum, Lidl supermarkt en overige voorzieningen.
Ook het dorpscentrum is binnendoor met enkele (fiets-)minuten bereikbaar.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden.
Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling: entree, hal met toiletruimte voorzien van wandcloset, garderobekasten en trapopgang, tuingerichte woonkamer (653/396×567) met openslaande deuren, halfopen keuken (336×239) met hoekinbouwkeuken voorzien van alle apparatuur en een heet waterkraan, graniet aanrechtbladen en ruime voorraadkast.
De begane grond is afgewerkt met een PVC vloer in visgraatmotief voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming, de wanden en plafond zijn strak gestuct.

1e verdieping: overloop met separate toiletruimte voorzien van wandcloset,
3 slaapkamers (412×336, 412×221 en 336×238), geheel getegelde badkamer (234×221) voorzien van inloopdouche, ligbad en badmeubel met wastafel.

2e verdieping: via een vaste trap bereikbare open zolder (665×190) met aparte ruimte voor de cv-ketel en wasmachine-/droger, voorts veel bergruimte achter de knieschotten.
Alle verdiepingen zijn afgewerkt met een PVC vloer.

De woning is volledig geïsoleerd (dak, gevels, begane grondvloer en dubbele beglazing) en beschikt over energielabel B.

De beschutte achtertuin is aangelegd met tegelwerk, sierbestrating en vaste beplanting. Tevens bevindt zich hier de overkapping met berging.
Aan de achtergevel op de begane grond biedt het zonnescherm indien gewenst een plek in de schaduw.
In de verzorgd aangelegde voortuin bevindt zich een praktische containerberging.

Een aantrekkelijk woonhuis op een prima plek.

• Moderne inrichting
• Zorgvuldig bewoond
• Achtertuin op het westen
• Kindvriendelijke woonomgeving
• Nabij voorzieningen en uitvalswegen

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 395.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.