Pieter van der Doesstraat 10 Oud-Beijerland

€ 489.500,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
116
Rooms
6
Bedrooms
5
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 149 M 2
  • Year Built: 2020

Description

“Dit huis is zo ontzettend energiezuinig, een enorm voordeel in deze tijd”

 

In het stijlvolle nieuwe Abel Tasmankwartier gelegen moderne, door een aanbouw en dakkapel vergrote 6-kamerwoning met vrijstaande berging en onderhoudsvriendelijke tuin op 116 m² eigen grond.

Deze energie neutrale woning voldoet aan alle hedendaagse normen en eisen door onder meer het gebruik van zonnepanelen, lucht-waterwarmtepomp voor verwarmen en koelen, warmwaterboiler, balansventilatie, vloerverwarming en optimale isolatie van vloer, gevel en dak en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Rustig gelegen in een kleinschalig en kindvriendelijk wijkje met aan de voorzijde een autovrij straatje en aan de achterzijde een doodlopende bestemmingsstraat, middenin het dorpscentrum op loopafstand van winkels, horeca en voorzieningen. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden.

Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree, ruime hal met trapopgang en toiletruimte, riante uitgebouwde leefruimte met een oppervlakte van circa 53 m²,  bestaande uit een woonkamer met schuifpui naar terras en praktische voorraadkast, voorts een open keuken voorzien van een hoekopgestelde inbouwkeuken met complete apparatuur en composiet stenen werkblad. De begane grond is afgewerkt met een pvc-vloer in visgraatmotief voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

 

1e verdieping: overloop, grote hoofdslaapkamer met een oppervlakte van circa 16 m² voorzien van een mooie en brede schuifwandkast, 2e en 3e slaapkamer (412×319 en 332×213), ruime comfortabele badkamer (286×213) voorzien van een inloopdouche, wandcloset en badmeubel met dubbele wastafel. Alle vertrekken zijn afgewerkt met een pvc-vloer voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

 

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met separate was- en bergruimte en tevens technische ruimte, 4e slaapkamer (486×247) met tuimeldakraam en 5e slaapkamer (544×213) met dakkapel. Alle vertrekken zijn afgewerkt met een pvc-vloer voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Achter de knieschotten bevindt zich veel bergruimte.

 

De achtertuin is aangelegd met grote tegels en bestrating. Hier bevindt zich ook de berging (295×198) voorzien van elektra.

 

Vraag snel een bezichtiging aan voor deze comfortabele woning met veel leefruimte op een aantrekkelijke plek.

• Nieuwbouw, opgeleverd in 2020

• Energie neutraal, label A

• Onderhoudsarm

• Kindvriendelijk

• In het dorpscentrum

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 489.500,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags