Oudendijk 54 Strijen

€ 299.000,00 /k.k.
Property type: Bouwkavel
Area (M 2)
98
Garages
1

The space

  • Land Size: 1830 M 2

Description

“Genieten van het weidse uitzicht in het woonhuis van uw dromen”

 

Midden in de polder het ‘Oudeland van Strijen’ ligt deze grote bouwkavel van maar liefst 1.830 m² eigen grond met daarop thans nog een oude woning, die eventueel gerestaureerd kan worden, maar bij de keuze voor nieuwbouw dient te worden afgebroken, alsmede een grote en degelijk gebouwde vrijstaande schuur met vele mogelijkheden.

 

Volgens het geldende bestemmingsplan mag op de kavel een vrijstaande woning worden gebouwd met een inhoud van maximaal 650 m³ en een goothoogte van

maximaal 6 meter.

Voorts zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor- of atelier aan huis dan wel een bed & breakfast.

 

De grote vrijstaande schuur (opp. circa 10.00×6.00 meter) biedt ruimte aan stalling van bijvoorbeeld een caravan of boot maar is ook als werkplaats of hobbyruimte voor de oldtimer of motor zeer geschikt.

 

De locatie is centraal gelegen in de Hoeksche Waard tussen de dorpskernen van Strijen, Klaaswaal en Westmaas met voorzieningen zoals scholen, diverse sportaccommodaties, zwembad en supermarkten. Er is een snelle verbinding naar de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland, en ook Oud-Beijerland en Numansdorp liggen op korte afstand.

 

Heeft u interesse? Vraag bij ons naar meer informatie.

 

Wonen in een prachtige omgeving met blijvend zicht op natuurgebied het ‘Oudeland van Strijen’.

 

  • Zeer royale kavel
  • Bouw uw eigen droomhuis
  • Landelijk wonen
  • Ervaar rust en privacy
  • Centraal gelegen

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

De vragenlijst deel B en lijst van zaken maken geen deel uit als bijlagen van de NVM koopovereenkomst model 2018.

Voorts zal een ouderdomsclausule alsmede een niet-bewoningsclausule worden opgenomen in de NVM koopovereenkomst model 2018.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

Video tour

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]