Oudeland 10 Puttershoek

€ 525.000,00 /k.k.
Property type: 2-onder-1 kap woning met garage
Area (M 2)
115
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 223 M 2
  • Year Built: 1992

Description

“Het gemak van een eigen oprit met een laadpaal”

 

Aantrekkelijk gelegen en uitstekend onderhouden 2/1-kapwoning met ruime garage, eigen deels overkapte oprit met laadpaal voor een elektrische auto en mooi aangelegde tuin op 223 m² eigen grond.

 

Op een rustige locatie in de ruim opgezette en gewilde wijk Oudeland, in de volksmond ook wel de Biezenbuurt genoemd, gelegen woning. In 1992 traditioneel gebouwd en door de 1e eigenaar altijd goed verzorgd.

Voor de kinderen is er een leuke speelplaats vlakbij en op loopafstand bevindt zich een park met wandelpaden en waterpartijen,

 

Aan verduurzaming is veel zorg besteed, zo is er in 2022 een hybride warmtepompinstallatie geplaatst, zijn er 12 zonnepanelen, nagenoeg geheel HR++ beglazing alsmede dak-, gevel- en vloerisolatie.

Er was reeds een energielabel A toegekend echter door het plaatsen van de hybride warmtepompinstallatie en de HR++ beglazing zal dit naar alle waarschijnlijkheid een energielabel A+ dan wel A++ worden.

 

Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall, bevindt zich in de buurt. Ook de basisscholen en overige voorzieningen zijn nabij.

 

Het dorp Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een historische dorpshaven en prachtige natuur langs rivier De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland snel bereikbaar.

 

Indeling: entree, hal met toiletruimte en trapopgang, tuingerichte leefruimte (opp. circa 38 m²) bestaande uit een zitgedeelte met veel heldere lichtinval door de glaspui met daarin een schuifpui naar de tuin.

Voorts halfopen keuken voorzien van moderne hoekinbouwkeuken met complete apparatuur. De begane grond is afgewerkt met een plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming en glad gestucte wanden en plafonds.

 

1e verdieping: overloop, ruime hoofdslaapkamer (578×298) met tuimeldakraam, 2e slaapkamer (294×277) en 3e slaapkamer (389×235) eveneens met tuimeldakraam, nette badkamer (251×192) voorzien van douchecabine, badmeubel en 2e toilet.

Alle vertrekken zijn afgewerkt met vaste vloerbedekking.

 

2e verdieping: vaste trap naar thans open zolder (opp. circa 26 m²) met opstelplaats voor de hybride warmtepompinstallatie, omvormer zonnepanelen en wasmachine. Tevens onder de schuine kap veel bergruimte.

De zolder kan geheel naar eigen idee anders worden ingedeeld met bijvoorbeeld een mooie slaapkamer en werkplek of studiehoek.

 

De garage is via de oprit bereikbaar door een elektrisch bedienbare sectionaldeur en vanaf de tuinzijde door een loopdeur. Aan de voor- en achterzijde van de woning zijn elektrisch bedienbare rolluiken aangebracht.

 

De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten maar heeft door de vrije ligging aan de zijkant toch lang de zon. De tuin is zeer verzorgd en biedt naast het nodige groen ook een leuk zonneterras.

 

Een verzorgde 2/1-kapwoning met garage in een aantrekkelijke woonomgeving.

 

• Energielabel A

• Eigen oprit met laadpaal

• 12 zonnepanelen

• Hybride warmtepomp

• HR++ beglazing

• Rustige ligging

• Speelplaats op loopafstand

 

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 525.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags