Oostdijk 245 Oud-Beijerland

€ 269.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
89
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 101 M 2

Description

“Kom kijken en laat je verrassen”

 

Zorgvuldig bewoonde en goed onderhouden tussenwoning met dakterras, serre, ruime berging en aantrekkelijk vrij gelegen achtertuin op 101 m² eigen grond.

 

Oorspronkelijk begin vorige eeuw gebouwde dijkwoning die door de jaren grondig is verbouwd en gemoderniseerd. Gelegen aan de rand van het gezellige dorpscentrum, met alle winkels en voorzieningen op loopafstand, onderhoudsarme woning met veel meer leefruimte dan van buiten doet vermoeden.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling: verdiepte entree op dijkniveau, hal met meterkast en trapopgang, sfeervolle woonkamer (515×427) met veel lichtinval en bergruimte met kelder, dichte keuken (305×295) voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur en stenen aanrechtbladen,  moderne badkamer met ruime douche, wandcloset, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting, portaal met opstelplaats voor cv-ketel en toegang tot fijn dakterras (opp. circa 15 m²) met vaste trap naar de tuin. De begane grond is afgewerkt met een lichte laminaatvloer en gestucte wanden.

Verdieping: overloop met bergruimte en serre voorzien van closet, hoofdslaapkamer (530×286, voorheen 2 slaapkamers), slaapkamer (320×275) met vaste kastruimte. Indien gewenst kunnen er op eenvoudige wijze weer 3 slaapkamer gerealiseerd worden.

Zolder: via een vlizotrap is een ruime, bevloerde bergzolder bereikbaar.

De diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft uitgang op een voetpad. Tevens bevindt zich hier de onder het dakterras gelegen berging (494×261).

De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met draai-kiepramen en dubbele beglazing. Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achterzijde gemonteerd en tevens beschikt de woning over verschillende, deels elektrisch bedienbare, rolluiken.

Aan de achterzijde wordt een perceel tuingrond (opp. circa 12 m²)  gehuurd van gemeente Hoeksche Waard  voor een bedrag groot € 27,32 per jaar (bedrag 2020).

 

Een aantrekkelijke woning gelegen op een leuke, vrije plek vlakbij het centrum.

 

  • Dorpscentrum op loopafstand
  • Vrije ligging aan voor- en achterzijde
  • Onderhoudsarme kunststof kozijnen
  • Dakterras én tuin
  • Gemoderniseerd en verzorgd

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.