Multatulipad 80 Oud-Beijerland

€ 285.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
81
Rooms
3
Bedrooms
2

The space

  • Land Size: 111 M 2
  • Year Built: 1998
  • :

Description

“Een fijn huis in een fijne omgeving.”

 

Moderne en rustig gelegen tussenwoning met vrijstaande berging en onderhoudsarme tuin (zuidwest) op 111 m² eigen grond.

 

In 1998 gebouwde woning, gesitueerd aan een voetpad en plantsoen, in een kindvriendelijke woonomgeving nabij scholen, medisch centrum, supermarkt en overige voorzieningen in de wijk ‘Poortwijk-I’.

De groene omgeving van het natuurgebied “De Boezem” leent zich voor wandelingen en de fiets brengt u binnen enkele minuten naar het zwembad, sporthal, kinderboerderij en het dorpscentrum.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden.

Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: hal met toiletruimte en trapopgang, tuingerichte woonkamer (493×485) met voorraadkast en toegang tot de tuin, halfopen keuken (332×230) voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur. De begane grond is afgewerkt met een moderne laminaatvloer, de wanden met stucwerk.

 

Verdieping: overloop, vaste kast met opstelplaats voor wasmachine en

cv-ketel, royale L-vorm hoofdslaapkamer (486×424/296), 2e slaapkamer (400×273), badkamer (210×203) met douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Alle kamers zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.

Desgewenst kan er op deze verdieping een 3e slaapkamer gerealiseerd worden.

 

De zonnige tuin is circa 12 m diep en onderhoudsarm aangelegd met tegelwerk en een buitenkraan. De houten berging (286×258) is voorzien van elektriciteit.

 

Dak, gevels en begane grondvloer zijn geïsoleerd en de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Hierdoor is een energielabel B toegekend.

Aan de achterzijde zijn rolluiken aangebracht.

 

Een fijne woning op een leuke, centrale plek.

 

  • Rustige ligging aan voetpad en plantsoen
  • Aantrekkelijke prijsklasse
  • Keurig onderhouden
  • Kindvriendelijke woonomgeving
  • Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer

 

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.