Multatulipad 69 Oud-Beijerland

€ 300.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
81
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 129 M 2
  • Year Built: 1998

Description

“Gewoon lekker makkelijk wonen”

 

Moderne en rustig gelegen eindwoning met vrijstaande berging en onderhoudsarme, gunstig op de middag- en avondzon gelegen tuin op 129 m² eigen grond.

 

In 1998 gebouwde woning, gesitueerd op een hele vrije hoek aan een voetpad en plantsoen, in een kindvriendelijke woonomgeving nabij scholen, medisch centrum, supermarkt, bushalte en overige voorzieningen in de wijk ‘Poortwijk-I’.

De groene omgeving van het natuurgebied “De Boezem” leent zich voor wandelingen en de fiets brengt u binnen enkele minuten naar het zwembad, sporthal, kinderboerderij en het dorpscentrum.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden.

Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree, hal met toiletruimte en trapopgang, tuingerichte woonkamer (495×486) met voorraadkast en toegang tot de tuin, halfopen keuken (330×227) voorzien van nieuwe en moderne hoekinbouwkeuken met complete apparatuur. De begane grond is afgewerkt met een moderne laminaatvloer, de wanden met stucwerk.

 

Verdieping: overloop met vaste kast voorzien van opstelplaats voor cv-ketel, 3 slaapkamers (423×270, 399×270 en 293×205), badkamer (208×205) met douchecabine, wastafelmeubel en opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Alle kamers zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.

 

De achtertuin is circa 11 m diep en onderhoudsarm aangelegd met tegelwerk en een buitenkraan. De houten berging (277×235) is voorzien van elektriciteit.

 

Dak, gevels en begane grondvloer zijn geïsoleerd en de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Hierdoor is een energielabel B toegekend.

 

Een fijne woning op een leuke en centrale plek.

 

• Nieuwe keuken met complete apparatuur

• Rustige ligging aan voetpad en plantsoen

• Kindvriendelijke woonomgeving

• Aantrekkelijke prijsklasse

• Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer

 

Oplevering: in overleg, naar verwachting begin juni 2023.

Vraagprijs € 300.000,= k.k.

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.