Molendijk 103 Zuid-Beijerland

€ 525.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand met garage
Area (M 2)
124
Rooms
6
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 675 M 2
  • Year Built: 1917

Description

“Elke dag genieten van de prachtige zonsondergang”

Vrijstaand en landelijk gelegen woonhuis met van binnenuit bereikbare ruime garage, zwembad met separate bijkeuken voorzien van douchecabine, toilet en keukenblok, diverse bergingen en grote tuin op de zuidkant met steeds veranderende maar blijvend vrije vergezichten op 675 m² eigen grond.

 

Deze oorspronkelijke dijkwoning is door de jaren vergroot door een aanbouw, dakkapel, onderhuis en garage. Hierdoor is een royaal geheel ontstaan met veel gebruiksmogelijkheden dat nu naar eigen wens gemoderniseerd kan worden.

 

Gelegen in het weidse polderlandschap met rondom vrij uitzicht en toch op korte afstand van het dorp.

 

Zuid-Beijerland is een gemoedelijk dorp met winkels, basisscholen en sportverenigingen. Op korte afstand bevindt zich een aantrekkelijk watersport- en recreatiegebied langs Het Haringvliet. Wandel- en fietsroutes leiden naar Het Haringvliet, natuureiland Tiengemeten of de Korendijkse Slikken.

Bovendien rijdt u binnen enkele minuten naar de Rijksweg A29 richting Rotterdam of Noord-Brabant en Zeeland.

Indeling: entree, hal (360×358) met toiletruimte, badkamer met ligbad en wastafel, vaste kasten en trapopgang naar de verdieping, ruime door aanbouw vergrote L-vorm leefruimte (opp. circa 43m2) met veel lichtinval en rondom vrij uitzicht bestaande uit woonkamer met schuifpui naar terras en halfopen keuken voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur, vanuit de hal doorloop naar werkkamer (522×278) met schuifpui naar de tuin en deur naar de garage.

Verdieping: overloop met vaste kastruimte, kleedkamer, 2 slaapkamers (530248x, 299×248) beiden met dakkapel en 1 met tuimeldakraam en wastafel;

Op de verdieping zijn, met wat aanpassingen, 3 slaapkamers te realiseren.

Van buitenaf bereikbaar onderhuis (407×291) waarin bijkeuken met keukenblok, toiletruimte, douchecabine en ruimte voor de zwembadapparatuur.

Onder de aanbouw van de woonkamer bevindt zich nog een bergruimte.

 

De garage (opp. circa 44m2 is) voorzien van elektriciteit- en wateraansluiting en is toegankelijk door een elektrisch bedienbare sectional deur alsmede een loopdeur. Voor de garage bevindt zich parkeergelegenheid en een overkapte bergruimte.

 

Dak en gevels zijn geïsoleerd en voorts is dubbele beglazing geplaatst.

 

De grote tuin is aangelegd met diverse terrassen, een vijver en veel vaste beplanting. Het zwembad heeft een beschutte plek waar het fantastisch toeven is.

 

Een door groen omgeven eigen plek met veel privacy en prachtige uitzichten.

 

  • rij en weids uitzicht
  • Grote tuin
  • Zwembad
  • Royale garage
  • Nabij dorp

  

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

In de koopovereenkomst zal een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.