Meestoof 18 Oud-Beijerland

€ 175.000,00 /k.k.
Property type: Starterswoning
Area (M 2)
70
Rooms
3
Bedrooms
2

The space

  • Land Size: 100 M 2
  • Year Built: 1976

Description

“Supermarkt, winkels, restaurants of bushalte; je vindt het op een paar passen van de voordeur.”

 

Op loopafstand van het dorpscentrum gelegen – klus –  tussenwoning met vrijstaande stenen berging en achtertuin op het zuidoosten op 100 m² eigen grond.

De woning verkeert in een slechte staat van onderhoud alsmede afwerking en inrichting en wordt derhalve aangeboden voor deze vraagprijs.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling: entree in hal met toiletruimte, tuingerichte woonkamer van circa 24m² met toegang tot de tuin, dichte keuken (318×216).

De begane grond is afgewerkt met een laminaatvloer.

Verdieping: overloop met separate cv- en kastruimte, 2 slaapkamers (318×422 en 316×422), en badkamer (206×196) met ligbad/douche en wastafel.

Aan de voorzijde is de woning rustig gelegen aan een voetpad en ruime parkeerplaats.

 

De achtertuin heeft een gunstige zonligging op het zuidoosten, tevens bevindt zich hier de berging (298×220).

•              Kluswoning

•              Voor de ’’rechterhanden’’

•              In het centrum gelegen

•              Aantrekkelijke prijsklasse

•              Diepe achtertuin op het zuidoosten

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

 

De vragenlijst deel B en lijst van zaken maken geen deel uit als bijlagen van de NVM koopovereenkomst model 2018.

Voorts zal een Ouderdoms- en  niet-bewoningsclausule worden opgenomen in de NVM koopovereenkomst model 2018.

 

 

 

 

 

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW) 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.