Martin Luther Kingerf 6 Oud-Beijerland

€ 275.000,00 /k.k.
Property type: eengezinswoning met parkeerplaats
Area (M 2)
114
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 149 M 2
  • Year Built: 1988

Description

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.

“Je loopt zo naar het dorp en je hebt altijd een eigen parkeerplek voor de deur”

In de gewilde Spuioeverwijk aan een woonerf gelegen, geschakelde tussenwoning met ruime parkeerplaats voor 2 auto’s op eigen terrein en zonnige achtertuin op het westen met vrijstaande stenen berging op 149 m² eigen grond.

 

In 1988 gebouwde woning die naar eigen wens gemoderniseerd kan worden.

 

Het gezellige dorpshart met zijn winkels en restaurants bevindt zich op loopafstand. Ook scholen, openbaar vervoer, speel- en sportmogelijkheden en het recreatiegebied de Oude Tol, gelegen langs rivier het Spui, bevinden zich nabij.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree, hal met toiletruimte en trapopgang, mooie tuingerichte leefruimte (opp. circa 34m²) bestaande uit zitgedeelte met toegang tot de tuin en open keuken voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur. De begane grond is afgewerkt met een laminaatvloer.

 

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (506×271, 408×273, 328×285), badkamer (210×223/196) voorzien van ligbad met douche en wastafelmeubel.

 

2e verdieping: vaste trap naar royale open (516×444) zolder voorzien van 2 kunststof tuimeldakramen en opstelplaats voor cv-ketel en wasmachine/droger. Voorts veel bergruimte. Op eenvoudige wijze kan hier een slaapkamer worden gerealiseerd.

 

Dak, gevels en begane grondvloer zijn geïsoleerd. Tevens is de woning geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.

 

Een fijne woning met volop mogelijkheden, rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving.

 

  • Eigen parkeerplaats
  • Dorpscentrum op loopafstand
  • Zonnige achtertuin
  • Rustig gelegen aan woonerf
  • Geschakelde woning

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.