Langeweg 1B Heinenoord

€ 825.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand met garage
Area (M 2)
150
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
2
Garages
1

The space

  • Land Size: 1513 M 2
  • Year Built: 1993

Description

‘’Centraal gelegen op een pracht perceel’’

 

Vrijstaand en royaal landhuis met van binnenuit bereikbare garage, carport, ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en grote tuin rondom op

1513 m² eigen grond.

 

In 1993 degelijk gebouwde woning met een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond maar tevens met 3 ruime slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

 

Aan een rustige weg gelegen en centraal gesitueerd op korte afstand van de uitvalswegen richting Rotterdam en Dordrecht, vlakbij winkelcentrum De Witte Boerderij met onder andere een Nettorama supermarkt, slijterij, drogist en Action. Ook het Hoeksche Waardse polderlandschap is altijd dichtbij.  

 

De tuin is thans grotendeels aangelegd als siertuin maar biedt meer dan genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een zwembad.

 

Indeling: entree, ruime hal met trapopgang en toiletruimte, slaapkamer (427×360) met aansluitend badkamer (174×150) voorzien van douche en wastafel, mooie L-vorm woonkamer van circa 42 m² met veel lichtinval, schuifpui naar terras en open haard, dichte keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur en toegang tot de ruime garage (799×490/389).

Verdieping: overloop met vlizotrap naar bergzolder, grote hoofdslaapkamer (553×410/299) met deur naar loggia, 2 slaapkamers (beiden 360×260), voorts badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

 

De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

De garage is te betreden door een elektrisch bedienbare, geïsoleerde kanteldeur en een aparte loopdeur. Hier zijn ook aansluitingen voor water en elektra.

Boven een gedeelte van de garage bevindt zich een praktische bergzolder.

De woning dient intern gemoderniseerd te worden, het voordeel hiervan is dat u dit direct geheel naar eigen wens kan uitvoeren.

  • Vrij gelegen
  • Rustige weg
  • Nabij uitvalswegen
  • Woonoppervlakte circa 150 m²
  • Slaapkamer en badkamer op de begane grond
  • 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping
  • Mooi perceel van ruim 1500 m²
  • Vele mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

In de koopovereenkomst zal een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

 

 

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]