Kuipersveer 25 Heinenoord

€ 495.000,00 /495000
Property type: Eengezinswoning met garage
Area (M 2)
117
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 545 M 2
  • Year Built: 1967

Description

“Hier is rust en ruimte gewoon”

HEINENOORD – Kuipersveer 25 (nabij Puttershoek)

Op een prachtige plek in het buurtschap Kuipersveer met weids polderuitzicht en middenin de natuur gelegen vrijstaande woning met een van binnenuit bereikbare garage en grote tuin rondom op 545 m² eigen grond

In 1967 traditioneel gebouwd en naderhand uitgebreid met de garage en een aanbouw van de woonkamer. De woning is altijd netjes bewoond geweest maar bevindt zich in de oorspronkelijke staat. Hierdoor kan er naar eigen inzicht worden gemoderniseerd en indien gewenst verder vergroot.

Het buurtschap Kuipersveer ligt op enkele autominuten van Puttershoek. In de omgeving zijn er een oude haven, waar in vroeger tijden de postkoets van Rotterdam naar Antwerpen werd overgezet en prachtige, door het Hoekschewaards Landschap beheerde, natuur met een variëteit aan diersoorten, langs rivier De Oude Maas.

Het dorp Puttershoek biedt een gevarieerd winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat, Gall&Gall, een aantal dorpswinkels en horeca. Het openbaar vervoer, basisscholen en actieve sportverenigingen bevinden zich nabij.
Ook het winkelcentrum van de Witte Boerderij bij de Blaaksedijk/Boonsweg, met onder andere een Nettorama supermarkt en Action, is in enkele minuten bereikbaar.
Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland in korte tijd bereikbaar. En met het pontje vanaf Puttershoek naar Groote Lindt/Zwijndrecht is ook zo gedaan.

Indeling: entree, hal met praktische proviandkelder, toiletruimte en trapopgang, uitgebouwde doorzon woonkamer (847×374/383) met veel lichtinval en vrij uitzicht en voorts een open haard en tuindeur voorzien van draai-kiepstand, dichte keuken (320×268) voorzien van inbouwkeuken met apparatuur, praktische bijkeuken (268×268) met opstelplaats voor wasmachine en toegang tot de garage.

Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (375×312, 375×279, 271×265 en 270×265) waarvan 2 met vaste kastruimte, badkamer (217×153) voorzien van douche en wastafel. Hierboven is de ruime bevloerde bergzolder bereikbaar.

De woning is voorzien van gevelisolatie en dubbele beglazing in (hard)houten- en kunststof kozijnen.

De royale garage (599×444/413) is voorzien van een bergzolder en openslaande deuren. Voor de garage bevindt zich een oprit met plaats voor meerdere auto’s/voertuigen.

De tuin biedt altijd een plek in de zon of juist in de schaduw en is thans aangelegd als siertuin met diverse bomen en struiken, gazon, tegels en bestrating.

Een vrijstaand huis met volop mogelijkheden op een hele mooie locatie midden in de polder.

• Vrij polderuitzicht
• Rustige ligging
• Mooi perceel
• Dichtbij het dorp
• Vlakbij uitvalswegen

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 495.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Vanwege verkoop door erfgenamen zal in de koopovereenkomst een niet-zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen.

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.