Kuipersveer 19 Heinenoord

€ 375.000,00 /k.k.
Property type: Half vrijstaand
Area (M 2)
93
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 346 M 2
  • Year Built: 1950

Description

“Hier is rust en ruimte gewoon”

Vergrote, gemoderniseerde en verduurzaamde halfvrijstaande woning met vrijstaande berging, grote voortuin, besloten achtertuin met fraaie overkapping en weids polderuitzicht gelegen op 346 m² eigen grond in het buurtschap Kuipersveer.

 

Oorspronkelijk in 1950 gebouwd en in 2011/2012 door de huidige eigenaar vergroot door een aanbouw op de begane grond en een dakkapel op de verdieping en tevens tegelijk gemoderniseerd. In de afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan verduurzaming door onder meer zonnepanelen en volledige isolatie.

 

Het dorp Puttershoek bevindt zich op korte afstand en biedt een gevarieerd winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat, Gall&Gall, een aantal dorpswinkels en horeca. Het openbaar vervoer, basisscholen en actieve sportverenigingen liggen nabij. Ook het winkelcentrum van de Witte Boerderij bij de Blaaksedijk, met onder andere Nettorama supermarkt en Action, is in enkele minuten bereikbaar.

 

Voorts zijn er in de omgeving een oude haven en prachtige natuur langs rivier De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland in korte tijd bereikbaar.

 

Indeling: entree, hal met toiletruimte, trapopgang, proviandkelder en was/bergruimte, sfeervolle grote, uitgebouwde leefruimte (opp. circa 49 m²) met openslaande deuren naar (overkapt) terras, open keuken met schiereiland en bar, voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur, loopdeur naar het terras. De begane grond is afgewerkt met antieke plavuizen met vloerverwarming, de wanden zijn voorzien van muurverwarming afgewerkt met leemstuc.

Verdieping: overloop, vergrote ouderslaapkamer (458×344) met openslaande deuren naar zonnig dakterras (zuidwest) met vrij uitzicht over de polder, 2e en 3e slaapkamer (400×211 en 344×242), badkamer (211×125) met douche en wastafel. De verdieping is afgewerkt met lamelparket. Via een vlizotrap is de ruime bevloerde bergzolder bereikbaar.

De woning is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie en dubbele beglazing in (hard)houten kozijnen. Tezamen met de 14 zonnepanelen zorgt dit voor een energielabel B.

De grote tuin biedt altijd een plek in de zon of juist in de schaduw, bevat thans de overkapping, vrijstaande berging (277×277) en houtopslag en is aangelegd met onder andere een vlonderterras, bestrating en vaste beplanting.

Een verrassend huis midden in de polder.

• Niet alledaags wonen

• Gemoderniseerd

• Vrij polderuitzicht

• Rustige ligging

• Mooi perceel

• Dichtbij het dorp

• Vlakbij uitvalswegen

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 375.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.