Koningin Wilhelminastraat 84 Piershil

€ 359.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning met garage
Area (M 2)
113
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 289 M 2
  • Year Built: 1973

Description

Van dit type komt er zelden één te koop

 

Op zoek naar rust, ruimte en vrij wonen in een landelijke omgeving?

 

Geschakelde en speels ingedeelde splitlevel woning met inpandige garage, ruime voortuin met eigen oprit en diepe, op het oosten gelegen achtertuin met vrij polderuitzicht op 289 m2 eigen grond.

 

Op een mooie en rustige locatie aan de rand van het dorp gelegen woning van het gewilde type Polderstee waarvan er de laatste jaren zelden één te koop is gekomen.

 

Aan de westkant van de Hoeksche Waard ligt het gemoedelijke dorp Piershil vlakbij rivier Het Spui en in de nabijheid van natuurgebied en vogelreservaat de Korendijkse Slikken en het welbekende natuureiland Tiengemeten. Het dorp heeft de nodige voorzieningen, waaronder een supermarkt, twee basisscholen, een verzorgingstehuis, een voetbal- en tennisvereniging en een actieve dorpsvereniging.

 

Oud-Beijerland en Rijksweg A29 richting Rotterdam en Brabant/Zeeland zijn prima te bereiken in circa 10 minuten. Verder is er een uitstekende busverbinding met Rotterdam-Zuidplein en op enkele minuten afstand een veerverbinding met Spijkenisse.

 

De nabije omgeving biedt diverse wandel- en fietsmogelijkheden door het uitgestrekte polderlandschap met akkerlanden en over beboomde dijken. Het nabijgelegen Haringvliet biedt tal van watersport- en recreatiemogelijkheden.

 

Indeling: entree, hal met toiletruimte, portaal met cv-opstelling en toegang tot de garage (580×261) en achterkamer, open keuken (372×320) v.v. hoekinbouwkeuken met apparatuur, lager gelegen leefruimte (627×488/365) met veel lichtinval, open haard, toegang tot de tuin en draaitrap naar de verdieping. De begane grond is geheel voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.

Verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers (353×314/275, 361×293 en 361×288), allen met vrij polderuitzicht, modern ingerichte, ruime badkamer (275×254) met inloopdouche, wandcloset, badmeubel met dubbele wastafel en opstelplaats voor wasmachine en droger.

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en gevel- en dakisolatie.

De vrij gelegen achtertuin grenst aan een watergang en geeft uitzicht over het open polderlandschap. Tevens bevindt zich hier een tuinberging.

De oprit biedt een eigen parkeerplaats en een parkeerplaats naast het plantsoen.

 

 

Op zoek naar rust, ruimte en vrij wonen in een landelijke omgeving?

Dan bent u in Piershil aan het juiste adres!

 

·         Niet alledaagse splitlevel woning

·         Speels ingedeeld

·         Diepe achtertuin met vrij polderuitzicht

  • Rustige ligging
  • Eigen oprit

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.