Jasmijnstraat 39 Puttershoek

€ 369.000,00 /k.k.
Area (M 2)
118
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 237 M 2
  • Year Built: 1969

Description

“Een 15(!) meter lange oprit voor je garage”

 

 

Aantrekkelijk gelegen en royale 5-kamerhoekwoning met vrijstaande garage en diepe en zonnige tuin (westkant) op 237 m² eigen grond.

 

Gesitueerd op een vrije plek aan de rand van een ruim opgezette wijk op loopafstand van de basisscholen en voorzieningen. Ook het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall, bevindt zich nabij.

 

Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs rivier De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland binnen 10 autominuten bereikbaar.

 

Indeling: hal met toiletruimte en trapopgang, ruime en lichte woonkamer (769×365) met openslaande tuindeuren en zijgevelraam, halfopen keuken (306×223) met hoekkeuken voorzien van inbouwapparatuur. De begane grond is afgewerkt met diagonaal gelegde plavuizen voorzien van vloerverwarming.

 

1e verdieping: overloop, 3 mooie slaapkamers (453×366, 366×309 en 309×222) waarvan 2 met vaste kastruimte, moderne geheel betegelde badkamer (222×166) voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel.

 

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met tuimeldakraam en opstelplaats voor cv-ketel en wasmachine/droger, 4e slaapkamer (388×367) met dak- en gevelraam en eigen wastafel. Onder de schuine kap bevindt zich veel bergruimte.

 

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met draai-kiepramen voorzien van HR++ beglazing en gedeeltelijk houten kozijnen met dubbele beglazing. Voorts is aan de voor- en achterzijde een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht en op de slaapkamer aan de voorzijde een eveneens elektrisch bedienbaar rolluik.

 

De garage (604×274) beschikt over dubbele kunststof deuren en een loopdeur naar de tuin. Voor de garage bevindt zich de 15 meter lange oprit waardoor er plaats is voor meerdere voertuigen, een boot of een aanhanger.

 

De achtertuin, met volop middag- en avondzon, is voorzien van een nieuwe schutting met de buren. Verder bevindt zich aan de achterzijde een pleintje met parkeerplaatsen waardoor er vrij uitzicht is.

 

Echt een gezinswoning op een ideale plek.

 

• Basisscholen op loopafstand

• Nabij winkelcentrum

• Mooi perceel van 237 m²

• Lange oprit

• Vrije ligging

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 369.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW) 

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags