Hoeksedijk 95b Maasdam

€ 325.000,00 /k.k.
Property type: woonboot
Area (M 2)
70
Rooms
4
Bedrooms
3

The space

  • Land Size: 450 M 2
  • Year Built: 2000

Description

“Wonen op het water op deze plek lijkt een droom die uitkomt.”

 

 

~BIEDEN VANAF PRIJS~

 

De prijs van € 325.000,- k.k. is een bieden vanaf prijs!

 

 

Op een prachtige vrije plek langs het binnenwater De Vliet, met directe verbinding naar De Binnenmaas, gelegen royale woonark met bijbehorend groot perceel tuin van 450 m² eigen grond.

 

De woonark is in 2000 gebouwd met veelal onderhoudsarme materialen, beschikt over alle (nuts)voorzieningen en wordt keurig bewoond.

Aan de lange steiger kan gemakkelijk een boot worden aangemeerd.

Op het perceel is er bovendijks ruime parkeergelegenheid.

 

Dit object is gelegen aan de dijk tussen Maasdam en Puttershoek op korte afstand van de uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland. Ook het openbaar vervoer met snelle verbinding naar de stad bevindt zich nabij.

 

Het dorp Maasdam ligt rondom  de kop van De Binnenmaas met goede watersportmogelijkheden, buurtwinkels, basisscholen en een sportcomplex met mogelijkheden voor voetbal, tennis, softbal en skeeleren.

Het dorp Puttershoek biedt een gevarieerd winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall. Er zijn verschillende basisscholen en voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs rivier De Oude Maas.


Indeling: entree, hal met meterkast en toilet, ruime living (circa 45m²) bestaande uit woonkamer met schuifpui naar terras en open keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur, 3 slaapkamers (380×300, 615×200, 240×200) en badkamer (215×200) voorzien van ligbad met douche en wastafelmeubel.

 

De grote tuin biedt veel privacy en is aangelegd met straatwerk, vaste beplanting, een vlonder en een sfeervolle nieuwe pergola.

Het tuinhuis biedt veel bergruimte en heeft een overkapping die grenst aan het water.

 

Onder door Gemeente Binnenmaas gestelde voorwaarden mag er een vrijstaande woning gebouwd worden op het perceel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

 

  • Prachtig uitzicht
  • Aan het water
  • Veel privacy
  • Met aanlegsteiger
  • Unieke bouwmogelijkheid

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]